Rebellion: «Day One» στο Xbox Game Pass το Sniper Elite 5!

    Η Rebellion Developments των Jason και Chris Kingsley, ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα ευρωπαϊκά στούντιο, έδωσε στη δημοσιότητα το Reveal Trailer για το νέο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς…

    SniperEliteV-XBXGP-Main
    Η Rebellion Developments των Jason και Chris Kingsley, ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα ευρωπαϊκά στούντιο, έδωσε στη δημοσιότητα το Reveal Trailer για το νέο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς Sniper Elite, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο το 2022!
    Η πλοκή του Sniper Elite 5 μας μεταφέρει στην Γαλλία του 1944 - πριν την απόβαση στην Νορμανδία (D-Day), η οποία αποτελεί την εκκίνηση της προσπάθειας των Συμμάχων να απελευθερώσουν την ηπειρωτική Ευρώπη από την Γερμανική κατοχή κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - καλώντας μας να αναλάβουμε για άλλη μία φορά το ρόλο του πράκτορα της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας Επιχειρήσεων Ειδικών Αποστολών (SOE), ανθ/γού Karl Fairburne. Με την ιδιότητα του ελεύθερου σκοπευτή, συμμετέχοντας σε μία μυστική επιχείρηση των US Rangers με στόχο την αποδυνάμωση των οχυρώσεων των Ναζί στο αποκαλούμενο Τείχος του Ατλαντικού (Atlantikwall) κατά μήκος της ακτής της Βρετάνης, βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι πίσω από τις εχθρικές γραμμές και αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε ενδοχώρα, όπου συναντάμε τις δυνάμεις της Γαλλικής Αντίστασης. Η εν λόγω συνάντηση οδηγεί στην αποκάλυψη μίας μυστικής επιχείρησης των ναζιστικών στρατευμάτων με την κωδική ονομασία Operation Kraken, η οποία απειλεί να τερματίσει τον πόλεμο πριν καν εισβάλουν οι Σύμμαχοι στην Ευρώπη. [caption id="attachment_75149" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Σ' εμάς εναπόκειται να «απομακρύνουμε» τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς των Ναζί, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουμε τα σχέδια πίσω από την επιχείρηση του Τρίτου Ράιχ και να την καταστρέψουμε προτού ξεκινήσει. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους, πιο διαδραστικούς και καθηλωτικούς χάρτες που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά Sniper Elite, με περιοχές βασισμένες σε πραγματικές τοποθεσίες, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντικοί. [caption id="attachment_75150" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Με εξαιρετικά gunplay physics, εκπληκτικό φωτορεαλισμό, νέες επιλογές παραμετροποίησης των όπλων (τουφέκια, δευτερεύοντα όπλα, πιστόλια κ.ά.) και των περιφερειακών τους, εκτεταμένη γκάμα πυρομαχικών, βελτιωμένη και ακόμα πιο ρεαλιστική «kill-cam», νέο σύστημα μετακίνησης που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία και υποστήριξη βολών σε δραματική αργή κίνηση, υπόσχεται μια ελκυστική, διασκεδαστική εμπειρία. [caption id="attachment_75153" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Rebellion[/caption] Σε συνεργασία με το Imperial War Museum και το Royal Armouries Museum, οι πληροφορίες, η διορατικότητα και η γνώση των οποίων διασφαλίζουν την αυθεντικότητά του, το Sniper Elite 5 θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox X|S, Xbox Game Pass, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC (Steam, Epic Games, Windows Store). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!