PlayStation VR2: Έρχεται 22 Φεβρουαρίου 2023!

    Η νέα γενιά PlayStation VR είναι λίγους μήνες μακριά. Κατά την διάρκεια των προηγούμενων μηνών, η Sony έδινε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για το νέο headset εικονικής πραγματικότητας και όλες τις…

    psvr-charger
    Η νέα γενιά PlayStation VR είναι λίγους μήνες μακριά. Κατά την διάρκεια των προηγούμενων μηνών, η Sony έδινε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για το νέο headset εικονικής πραγματικότητας και όλες τις βελτιώσεις που έχει κάνει σε σχέση με το προηγούμενο, αγαπημένο PlayStation VR. Η Isabelle Tomatis μέσω του PlayStation Blog συμπλήρωσε το παζλ των ανακοινώσεων, με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation VR2, καθώς και μερικές πληροφορίες που αφορούν τους πρώτους standalone τίτλους, bundles, χειριστήρια και αξεσουάρ. Η προτεινόμενη λιανική τιμή κυμαίνεται στα €599.99 για το βασικό πακέτο που περιλαμβάνει το PSVR2 Headset, PSVR2 Sense Controllers και στερεοφωνικά ακουστικά. Ενώ στα €649,99 μπορεί κάποιος να το αγροάσει πακέτο με το Horizon Call of the Mountain σε ψηφιακή μορφή. Παρουσιάστηκε και η βάση φόρτισης των PlayStation VR2 Sense Controllers (Προτεινόμενη λιανική τιμή στα €49.99) που μπορεί να φορτίζει τα χειριστήρια χωρίς να χρειάζεται οι χρήστες να τα συνδέουν με USB-C στην κονσόλα, αφήνοντας ελεύθερες τις θύρες για άλλα αξεσουάρ. Στις 15 Νοεμβρίου αρχίζουν οι προπαραγγελίες για Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο και αποκλειστικά μέσω του online καταστήματος της Sony. Μαζί θα διατεθούν για προπαραγγελία τα παρακάτω παιχνίδια:
    • The Light Brigade
    • Cities VR
    • Cosmonious High
    • Hello Neighbor: Search and Rescue
    • Zenith: The Last City
    • Tentacular
    Το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!