PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου!

    Μαγικά ξόρκια, Ιαπωνικοί δαίμονες και ουράνια… σώματα. Συνεπέστατος στο ραντεβού του με τους φίλους του PlayStation, Ο Adam Michael (Director, Content Acquisition & Operations, SIE) ανακοίνωσε τα…

    ps-plus-november-2022-main
    Μαγικά ξόρκια, Ιαπωνικοί δαίμονες και ουράνια… σώματα.
    Συνεπέστατος στο ραντεβού του με τους φίλους του PlayStation, Ο Adam Michael (Director, Content Acquisition & Operations, SIE) ανακοίνωσε τα τρία δωρεάν παιχνίδια για το PlayStation® Plus. Πρόκειται για το Nioh 2 (PlayStation 4) και Nioh 2 Remastered (PlayStation 5), Lego Harry Potter Collection (Years 1-4 & 5-7) (PlayStation 4) και Heavenly Bodies (PlayStation 4, PlayStation 5) και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές PlayStation Plus σε όλα τα πακέτα (Essential, Extra, Premium).
    Nioh 2 / Nioh 2 Remastered
    Μάθε τις τεχνικές των Samurai ως ένας Yokai πολεμιστής που είναι μισός άνθρωπος και μισός δαίμονας. Βαλ’ τα με τους σκληρότερους πολεμιστές Samurai, άλλους Yokai δαίμονες και τεράστια τέρατα σε ένα παιχνίδι ρόλων και δράσης για γερά νεύρα. Περιπλανήσου στις την Ιαπωνία της πρώιμης περιόδου Sengoku και ξεδίπλωσε τις καταστροφικές σου δυνατότητες στους εχθρούς. Τα μέλη του PlayStation® Plus μπορούν να προσθέσουν τα Nioh 2 και Nioh 2 Remastered για PlayStation® 5 στην βιβλιοθήκη τους.
    LEGO Harry Potter Collection
    https://www.youtube.com/watch?v=tiv2tySHzQQ To LEGO Harry Potter Collection είναι ένα πακέτο που περιέχει τις χρονιές στο Hogwarts 1-4 και 4-7 με βελτιωμένα γραφικά. Σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τον μοναδικό κόσμο του Harry Potter, να ζήσεις τις μαγικές περιπέτειές του ίδιου και της παρέας του, λύνοντας γρίφους και παίρνοντας μέρος σε συναρπαστικές μαγικές μονομαχίες.
    Heavenly Bodies
    https://www.youtube.com/watch?v=m8ogIEQGvH0 Ανακάλυψε τις προκλήσεις που φέρνει η έλλειψη βαρύτητας. Το Heavenly Bodies είναι ένα παιχνίδι βασισμένο σε physics και διαθέτει μια γκάμα από σενάρια στα οποία θα πρέπει να χειριστείτε τα χέρια και τα πόδια του κοσμοναύτη με τον δεξί και τον αναλογικό μοχλό του χειριστηρίου σου. Ολοκλήρωσε τις απαραίτητες δουλειές στον διαστημικό σταθμό μόνος ή με έναν φίλο μέσω local co-op. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν στις βιβλιοθήκες τους τους τίτλους του προηγούμενου μήνα που είναι τα: Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 και Superhot. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!