PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου!

    The Force is Strong with this one! Πιστός στο ραντεβού του, ο Adam Michael (Director, Content Acquisition & Operation, SIE) μας αποκάλυψε τους τίτλους που θα διατεθούν δωρεάν στους συνδρομητές…

    ps-plus-jan-main
    The Force is Strong with this one! Πιστός στο ραντεβού του, ο Adam Michael (Director, Content Acquisition & Operation, SIE) μας αποκάλυψε τους τίτλους που θα διατεθούν δωρεάν στους συνδρομητές του PlayStation Plus με το ντεμπούτο του νέου χρόνου. Στις 3 Ιανουαρίου οι συνδρομητές σε όλες τις βαθμίδες του PlayStation Plus (Premium, Extra, Essential) θα μπορούν να απολαύσουν τα εξής παιχνίδια: Star Wars Jedi: Fallen Order (Respawn Entertainment/EA), Fallout 76 (Bethesda) και Axiom Verge 2 (Thomas Happ Games LLC).

    Star Wars Jedi: Fallen Order | PS4/PS5

    Ακολούθησε την ιστορία του Cal Krestis, πριν τα γεγονότα του Star Wars Jedi: Survivor που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Τα γεγονότα του Star Wars Jedi: Fallen Order λαμβάνουν χώρα μετά το Episode III: Revenge of the Sith και την θανατηφόρα Order 66 του γερουσιαστή Palpatine, που είχε σκοπό να εξαλείψει τους Jedi. Πρόκειται για την ιστορία του τελευταίου επιζήσαντα Jedi Padawan και ως παίκτες καλείστε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση, να χρησιμοποιήσετε την Force και το Light Saber για να χτίσετε ξανά το Jedi Order.

    Fallout 76 | PS4

    25 χρόνια μετά τον πυρηνικό όλεθρο, εσύ και οι συνομόλογοι σου Vault Dwellers τα βάζετε με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα συντρίμμια της Αμερικής. Παίξε solo ή με φίλους, εξερευνώντας, χτίζοντας και επαναφέροντας τον κόσμο στην παλιά του αίγλη. Εξερεύνησε την τεράστιο ανοιχτό wasteland και ζήσε την εμπειρία του πιο δυναμικού κόσμου που έχει δημιουργηθεί ποτέ για το Fallout franchise.

    Axiom Verge 2 | PS4/PS5

    Εξερεύνησε δύο συνδεδεμένους κόσμους, χρησιμοποίησε μυστηριώδης αρχαία τεχνολογία και αμφισβήτησε την ίδια την πραγματικότητα στο sequel του φανταστικού Axiom Verge. Εξερεύνησε έναν εναλλατκτικό κόσμο, γεμάτο από τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού με εξελιγμένη τεχνολογία. Hackάρισε αρχαίες μηχανές, βαλ’ τα με τα τέρατα ή χρησιμοποίησε το drone σου για να εισέλθεις στο The Breach: έναν παράλληλο κόσμο με τους δικούς του κινδύνους. Το μυστικό της επιβίωσης είναι να ψάξεις κάθε pixel του κόσμου για κρυμμένα αντικείμενα και αναβαθμίσεις του χαρακτήρα σου! Τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 2 Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τα: Divine Knockout: Founder’s Edition, Mass Effect Legendary Edition και Biomutant. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!