PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Σεπτεμβρίου!

    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον πρώτο μήνα του…

    PSP-SEPT21-PS5-PS4-Main
    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου! Συγκεκριμένα, από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου οι συνδρομητές PlayStation Plus θα αποκτήσουν πρόσβαση στα Overcooked: All You Can Eat! (PS5), Predator: Hunting Grounds (PS4) και HITMAN™ 2 (PS4). Το χαοτικό cooking game Overcooked: All You Can Eat! περιλαμβάνει τους τίτλους Overcooked! και Overcooked! 2, καθώς και όλο το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για αυτούς. Με περισσότερα από 200 επίπεδα και νέες πίστες, καινούριους σεφ, αναβαθμισμένα γραφικά και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, υποστηρίζει local/online cooperative cooking για να... μαγειρεύεις με τους φίλους σου, διαθέτει νέες επιλογές βοήθειας (Assist Mode), είναι φιλικό προς την δυσλεξία αλλά και προς τα άτομα που πάσχουν από αχρωματοψία. Η αποστολή του Predator είναι ξεκάθαρη: το κυνήγι. Μελετήστε τους πολεμιστές στη ζούγκλα και επιλέξτε τον καλύτερο όλων. Εξουδετερώστε τους στόχους σας και συλλέξτε τρόπαια για να τα επιδεικνύετε ως σύμβολα για κάθε κυνήγι. Μην αφήσετε το θήραμά σας να σας ξεφύγει. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή. Το Predator: Hunting Grounds είναι ένα καθηλωτικό, ασύμμετρο παιχνίδι βολών, που εκτυλίσσεται στις ζούγκλες της Νότιας Αμερικής, όπου ο Predator παραμονεύει το πιο δύσκολο θήραμα. Παίξτε ως μέλος της ελίτ ομάδας Fireteam και ολοκληρώστε παραστρατιωτικές επιχειρήσεις πριν σας βρει ο Predator. Ή παίξτε ως ο ίδιος ο Predator για να κυνηγήσετε το πιο πολύτιμο θήραμα, επιλέγοντας από μια σειρά θανατηφόρων αντικειμένων εξωγήινης τεχνολογίας για να συλλέξετε τα τρόπαια σας, ένα προς ένα. Ταξιδέψτε στον κόσμο και εντοπίστε τους στόχους σας σε εξωτικές τοποθεσίες, μέσα από τον κόσμο του HITMAN™ 2: από ηλιόλουστους δρόμους μέχρι σκοτεινά και επικίνδυνα τροπικά δάση, κανείς δεν είναι ασφαλής από τον πιο ευρηματικό δολοφόνο του κόσμου, τον Agent 47.

    Ο τίτλος της IO Interactive επεκτείνει τον καθιερωμένο κόσμο και συνεχίζει την ιστορία του απόλυτου θρίλερ κατασκοπείας, καθώς αναλαμβάνετε το ρόλο του επιδέξιου πράκτορα, ο οποίος πρέπει να κυνηγήσει τον ασύλληπτο Shadow Client αλλά και να αποκαλύψει την κρυφή αλήθεια για το παρελθόν του.

    Το HITMAN 2 παρουσιάζει νέους τρόπους παιχνιδιού, καθώς και νέες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως η λειτουργία Sniper Assassin με δυνατότητα online συνεργασίας - για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!