PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Νοεμβρίου!

    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον τρίτο μήνα του…

    PSP-NOV21-Main
    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον τρίτο μήνα του φθινοπώρου, ξεκινώντας από τις 5 Νοεμβρίου. 
    Knockout City | PS5 & PS4
    Ετοιμαστείτε για φοβερή διασκέδαση και έντονο συναγωνισμό σε μια ολοκαίνουρια εκδοχή στα παιχνίδια πολλών παικτών που έχουν ως βάση ομάδες. Προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε Crew με φίλους για να ξεκινήσετε την κατάκτηση της Knockout City. Βγάλτε από τη μέση τους αντιπάλους με έξυπνες βολές και συνδυασμένη ομαδική δουλειά, ενώ αποφεύγετε και πιάνετε μπάλες που πετάνε σε όλον τον χάρτη. Δεν υπάρχει μπάλα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε κυριολεκτικά να γίνετε εσείς η μπάλα, να κυλήσετε στα χέρια του συμπαίκτη σας και να γίνετε το απόλυτο όπλο! Μια ποικιλία από παράξενες μπάλες, τοποθεσίες και λειτουργίες παιχνιδιού, κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο συναρπαστική. Επιπλέον, κάθε σεζόν παρουσιάζονται νέοι χάρτες, μπάλες, ανταμοιβές, διοργανώσεις και προκλήσεις! Πετάξτε, πιάστε, κάντε πάσα, αποφυγή και τάκλιν για να κυριαρχήσετε στο dodgeball!
    First Class Trouble | PS5 & PS4
    Το First Class Trouble είναι ένα party game όπου οι παίκτες πρέπει να παίξουν ο ένας για τον άλλον και ο ένας εναντίον του άλλου για να επιβιώσουν από μια καταστροφή. Είτε είστε άνθρωπος Resident είτε επαναστάτης Personoid, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας (και το ιπτάμενο μπουκάλι σαμπάνιας) για να παραμείνετε ζωντανοί. Στο First Class Trouble, θα κερδίσετε με παραπλάνηση ή επαγωγή και όλα αυτά σε ένα μαγευτικό, αλλά και αγχωτικό και συχνά ζαβολιάρικο περιβάλλον. Είτε είστε νηφάλιοι είτε κάπως ζαλισμένοι, το First Class Trouble θα σας σερβίρει ένα επικίνδυνο κοκτέιλ δύσκολων αποφάσεων και παλαβών δυνατοτήτων. Ο στόχος είναι να απενεργοποιήσετε το Central Artificial Intelligence Network (CAIN) του πολυτελούς διαγαλαξιακού σκάφους ISS Alithea προτού πάρει τον έλεγχό του μαζί με τους ακόλουθούς του, Personoid.
    Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | PS4
    Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. έρχεται από τον συγγραφέα R.A. Salvatore, τον δημιουργού του Spawn, Todd McFarlane και τον Lead Designer του Elder Scrolls IV: Oblivion, Ken Rolston. Remastered με εκπληκτικά γραφικά και βελτιστοποιημένο gameplay, το Re-Reckoning προσφέρει έντονη, παραμετροποιήσιμη μάχη (RPG) μέσα σε έναν τεράστιο κόσμο. Ανακαλύψτε τα μυστικά του Amalur, από τη γεμάτη ζωή πόλη Rathir και τις αχανείς εκτάσεις του Dalentarth μέχρι τα ζοφερά μπουντρούμια των σπηλαίων Brigand Hall. Διασώστε έναν κόσμο που διαλύθηκε από έναν φαύλο πόλεμο και πάρτε υπό τον έλεγχο σας τα «κλειδιά» της αθανασίας, ως ο πρώτος πολεμιστής που αναστήθηκε ποτέ από την παγερή λαβή του Θανάτου. Εκτός από τους τρεις τίτλους που αναφέρουμε παραπάνω, η Sony Interactive Entertainment και το PlayStation Plus γιορτάζουν την 5η επέτειο του PS VR, προσφέροντας στους κατόχους του δημοφιλούς συστήματος εντελώς δωρεάν και τρεις επιπλέον VR τίτλους, τα The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners και Until You Fall. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!