PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Δεκεμβρίου!

    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον τελευταίο μήνα…

    PSP-DEC21-Main
    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον τελευταίο μήνα του έτους, ξεκινώντας από τις 7 Δεκεμβρίου. 
    GodFall: Challenger Edition (PS5 & PS4)
    Το Godfall είναι ένα looter-slasher νέας γενιάς, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο επικής φαντασίας, γεμάτο από ηρωικούς ιππότες και αρχαία μαγεία. Ξεκινήστε την περιπέτειά σας σε ένα RPG δράσης και φαντασίας που χρησιμοποιεί ένα συναρπαστικό σύστημα μάχης σώμα με σώμα τρίτου προσώπου για να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών όσο αναζητούν λεία, εξοπλίζονται με θρυλικές πανοπλίες και κατατροπώνουν βάναυσους εχθρούς. Αντιμετωπίστε επικίνδυνες αποστολές που θα σας ανταμείψουν με εκπληκτική λεία καθώς εξοντώνετε τους στρατούς που στέκονται εμπόδιο στον δρόμο σας. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε όπως η Challenger Edition επικεντρώνεται σε τρία Endgame Modes (Lightbringer, Dreamstones, Ascended Tower of Trials) και δεν περιλαμβάνει το βασικό Story Campaign ή τα Fire & Darkness Expansions. Ωστόσο, σύμφωνα με το PlayStation Blog, οι παίκτες που θα αποκτήσουν τη συγκεκριμένη έκδοση θα μπορούν να την αναβαθμίσουν σε Deluxe Edition (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το αντίτιμο) και να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία.
    Mortal Shell (PS4)

    Δημιούργημα των Andrew McLennan-MurrayAnton Gonzalez και Vitaly Bulgarov, το «αδίστακτο» aRPG Mortal Shell δοκιμάζει τη λογική και την ανθεκτικότητά σας σε έναν κατακερματισμένο, ζοφερό κόσμο. Καθώς τα απομεινάρια της ανθρωπότητας «μαραίνονται» και σαπίζουν, ορκισμένοι εχθροί καραδοκούν στα ερείπια. Εντοπίστε τα κρυφά καταφύγια (sanctums) των τελευταίων πιστών και ανακαλύψτε τον πραγματικό σας σκοπό!

    LEGO® DC Super-Villains (PS4)
    It's good to be bad: ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια στον ολοκαίνουριο ανοικτό κόσμο των LEGO®, υποδυόμενοι τον απόλυτο σούπερ κακοποιό που έχει δει ποτέ το σύμπαν, απλώνοντας το χάος σε μια γεμάτη δράση, ξεκαρδιστική ιστορία που γράφτηκε σε συνεργασία με τη DC Comics. Πρόκειται για μία εμπειρία ανοιχτού κόσμου, όπου η Justice League έχει εξαφανιστεί, αφήνοντας την προστασία της Γης στους ομολόγους τους, που έχουν αυτοανακηρυχτεί ως «Συνδικάτο της Δικαιοσύνης». Ο Joker, η Harley Quinn και αμέτρητοι άλλοι χαρακτήρες, έτοιμοι να ξεκινήσουν μια επική περιπέτεια! Τέλος, με αφορμή την 5η επέτειο από την κυκλοφορία του PS VR και συνεχίζοντας από τον προηγούμενο μήνα, οι κάτοχοι του εν λόγω περιφερειακού και συνδρομητές της υπηρεσίας θα λάβουν τρεις επιπλέον (VR) τίτλους:
    • Until You Fall
    • The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition
    • The Persistence
    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!