PlayStation® 5: Physical Edition Announce Trailer για το Stray!

    Η Skybound Games, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή του Stray για λογαριασμό των BlueTwelve Studio/Annapurna Interactive, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της φυσικής έκδοσης του πολυαναμενόμενου…

    Stray-Screenshot-Main
    Η Skybound Games, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή του Stray για λογαριασμό των BlueTwelve Studio/Annapurna Interactive, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της φυσικής έκδοσης του πολυαναμενόμενου third-person adventure για το PS5.
    Η φυσική έκδοση του Stray, η οποία θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 20 Σεπτεμβρίου του 2022. Επιπλέον, εκτός από το δισκάκι, οι εκδόσεις για ΗΠΑ και Ευρώπη θα περιλαμβάνουν και 6 έγχρωμες κάρτες (premium/frameable art cards). Παράλληλα, ανακοινώθηκε και μία Exclusive Edition από την iam8bit, η οποία θα περιλαμβάνει τα παραπάνω συν μία αφίσα (14,4" x 24"), ένα Matte Black O-Sleeve (προστατευτικό με φινίρισμα holofoil) για τη θήκη και ένα «ραφτό» από σενίλλη, στο οποίο απεικονίζεται το συμπαθές αιλουροειδές του τίτλου. Μάλιστα, η γνωστή Αμερικανική εκδότρια διαθέτει το soundtrack του τίτλου σε διπλό πολυτελές άλμπουμ από βινύλιο 180 γραμμαρίων, με συσκευασία ανάλογης αισθητικής. [caption id="attachment_85048" align="alignnone" width="900"] Image Credit: ©2022 BlueTwelve Studio/Annapurna Interactive[/caption] Το Stray είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας τρίτου προσώπου με γάτα που διαδραματίζεται σε λεπτομερή και φωτισμένα με νέον σοκάκια μιας κυβερνοπόλης σε παρακμή και τις σκοτεινές περιοχές του ρυπαρού υποκόσμου της. Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας αδέσποτης γάτας και αλληλεπιδράστε με το περιβάλλον με... παιχνιδιάρικους τρόπους. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation® 5, PlayStation® 4 και PC (Steam) στις 19 Ιουλίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο και ως μέρος της συλλογής PlayStation® Plus για τους συνδρομητές των πλάνων Extra και Premium. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!