PlayStation 5: New & Upcoming Games Trailer και how-to videos!

    Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Brand New Thing» (Zayde Wølf), το νέο σποτάκι της Sony Interactive Entertainment παρουσιάζει τους νέους και επερχόμενους τίτλους του PlayStation 5, προσκαλώντας μας σε…

    PS5-NUG-Main
    Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Brand New Thing» (Zayde Wølf), το νέο σποτάκι της Sony Interactive Entertainment παρουσιάζει τους νέους και επερχόμενους τίτλους του PlayStation 5, προσκαλώντας μας σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ψηφιακής ψυχαγωγίας! Με πλάνα από exclusives/first-on-console όπως τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Deathloop, Ghostwire, Godfall, Sackboy: A Big Adventure, Ratchet & Clank: Rift Apart αλλά και τίτλους όπως τα NBA 2K21, Call of Duty®: Black Ops - Cold War και Resident Evil Village, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη και μας ιντριγκάρει, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως «το παιχνίδι δεν έχει όρια» Παράλληλα, στο επίσημο κανάλι του PlayStation Greece, στο YouTube, ανέβηκαν τρεις χρήσιμοι οδηγοί:

    PS5 | Χρησιμοποίησε τον Λογαριασμό σου

    Μάθε πως μπορείς να μεταφέρεις το online ID και όλους τους φίλους σου, τρόπαια, το πορτοφόλι και περιεχόμενο όπως συμβατά παιχνίδια, videos και μουσική, απευθείας στην PlayStation®5 κονσόλα σου, με λίγα μόνο βήματα.

    PS5 | Μεταφορά Δεδομένων από Κονσόλα PS4

    Μάθε πως μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις τα αγαπημένα σου συμβατά PlayStation®4 παιχνίδια στην PlayStation®5 κονσόλα σου, με τη συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις (backward compatibility). Περισσότερα εδώ.

    PS5 | Προτεινόμενες Ρυθμίσεις

    Μάθε πως να ρυθμίσεις την PlayStation 5 κονσόλα σου, για να ζήσεις στο maximum την εμπειρία των νέων χαρακτηριστικών, όπως το haptic feedback, τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης, το 3D audio και άλλα.