Παίξε παιχνίδια με υποστήριξη PS VR στο νέο σου PlayStation 5!

    Για να συνδέσεις το PlayStation VR με το PS5, θα χρειαστείς την PlayStation Camera* (μοντέλο CUH-ZEY1 ή CUH-ZEY2) του PS4 και έναν προσαρμογέα, ο οποίος διατίθεται από την SΙΕ εντελώς δωρεάν, μιας και…

    PSVR-PS5-Main
    Για να συνδέσεις το PlayStation VR με το PS5, θα χρειαστείς την PlayStation Camera* (μοντέλο CUH-ZEY1 ή CUH-ZEY2) του PS4 και έναν προσαρμογέα, ο οποίος διατίθεται από την SΙΕ εντελώς δωρεάν, μιας και η κάμερα της νέας κονσόλας δεν είναι συμβατή με το σύστημα εικονική πραγματικότητας της εταιρείας.
    Δικαίωμα να παραλάβουν τον προσαρμογέα για την PlayStation Camera* έχουν όσοι διαθέτουν PlayStation VR, με όριο το ένα τεμάχιο ανά νοικοκυριό. Άρα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να υποβάλεις το σειριακό αριθμό της μονάδας επεξεργαστή PlayStation VR, το όνομα και το επώνυμό σου, μία διεύθυνση email, τη διεύθυνση αποστολής και τον αριθμό τηλεφώνου σου. Στο πίσω μέρος της μονάδας υπάρχει ο σειριακός αριθμός, ο οποίος ξεκινάει με το γράμμα C, M, ή P (ανάλογα με την περιοχή). Για να ζητήσεις τον προσαρμογέα, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρεις εδώ. * Η PlayStation Camera του PS4 πωλείται ξεχωριστά.