Όλες οι ανακοινώσεις από το Ubisoft Forward September 2022!

    Τέσσερις νέοι τίτλοι Assassin's Creed, σημαντικές ενημερώσεις για τα The Division και Riders Republic, περισσότερες πληροφορίες για το Skull and Bones™ και πολλά άλλα! Ημερομηνίες κυκλοφορίας,…

    Assassins-Creed-INFINITY-UF22
    Τέσσερις νέοι τίτλοι Assassin's Creed, σημαντικές ενημερώσεις για τα The Division και Riders Republic, περισσότερες πληροφορίες για το Skull and Bones™ και πολλά άλλα!
    Ημερομηνίες κυκλοφορίας, ενημερώσεις, πρεμιέρες, πληροφορίες για πολλούς συναρπαστικούς υπό ανάπτυξη τίτλους - συμπεριλαμβανομένης μίας πρώτης μας ματιάς στο Assassin's Creed Mirage, μια ενημέρωση για το Assassin’s Creed Codename INFINITY και αποκαλύψεις για τα Assassin’s Creed Codename RED και Codename ΗΕΧΕ -  λεπτομέρειες για τη στρατηγική της σε ό,τι αφορά τα mobile games και πολλά άλλα: το Ubisoft Forward September 2022 τα είχε όλα!
    Mario + Rabbids: Sparks of Hope
    Το Mario + Rabbids Sparks of Hope αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch και η Ubisoft θέλησε να εκμεταλλευτεί την διαδικτυακή παρουσίαση του Σαββάτου για να μας παρουσιάσει περισσότερα in-game στιγμιότυπα, να μας δείξει τους χαρακτήρες και τις δυνατότητές τους, καθώς και κάποιες από τις αποστολές του επερχόμενου τίτλου στρατηγικής. Παράλληλα, η εταιρία αποκάλυψε ότι μετά την κυκλοφορία του θα κυκλοφορήσουν και τρία διαφορετικά DLCs, ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνει και τον Rayman ως playable χαρακτήρα. Συνεργάσου με τον Mario, τον Luigi, την Princess Peach, τον Rabbid Peach, τον Rabbid Luigi και τους φίλους τους σε μία μοναδική περιπέτεια για να νικήσεις μια κακόβουλη οντότητα που ονομάζεται Cursa και να σώσεις τα Sparks. Εξερεύνησε πλανήτες σε όλο τον γαλαξία καθώς αποκαλύπτεις μυστηριώδη μυστικά και συναρπαστικές αποστολές!
    Skull and Bones™
    Argh, Mateys! Ετοιμαστείτε να… βουτήξετε στον επικίνδυνο κόσμο του Skull and Bones™ και δημιουργήσετε τη δική σας πειρατική αυτοκρατορία. Εμπνευσμένος από θρυλικές – γύρω από την πειρατεία – ιστορίες, ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Ubisoft καλεί τους παίκτες να χαράξουν τη μοίρα τους κάτω από το πειρατικό λάβαρο και να εξελιχθούν μέσα από συναρπαστικές ναυμαχίες και αποστολές σ’ έναν κόσμο ύπουλο, γεμάτο προδοσίες. Η παρουσίαση εστίασε στα βασικά στοιχεία μάχης που επηρεάζουν την έκβαση μιας μάχης – επιλέγοντας όπλα και πυρομαχικά, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να θωρακίσει το πλοίο σας αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να παραμετροποιήσει την εμφάνιση του πλοίου του - και όχι μόνο! Με την πλοκή να διαδραματίζεται στα τέλη του 17ου αιώνα, μια από τις πιο θανατηφόρες περιόδους της ιστορίας – την αποκαλούμενη και δεύτερη «Χρυσή Εποχή της Πειρατείας» – το Skull and Bones™ θέτει τις βάσεις για μια χαοτική και ανελέητη εποχή πειρατών, αντιμαχόμενων φατριών, ισχυρών οργανώσεων και αυτοκρατοριών που συναγωνίζονται για την εξουσία στον αδάμαστο παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού. Tο πολυαναμενόμενο open-world pirate simulator θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022, διαθέσιμο με cross-play/cross-progression για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store), Amazon Luna, Google Stadia και Ubisoft+.
    Riders Republic
    Η τέταρτη σεζόν του Riders Republic αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας νέα κόλπα, νέο εξοπλισμό και ρούχα, καθώς και νέους τρόπους για να... κοντράρετε τους κολλητούς σας. Σχηματίστε ομάδα με τους φίλους σας και αγωνιστείτε σε μία ευρεία γκάμα λειτουργιών πολλών παικτών: νιώστε την έξαψη με αγώνες κατάβασης πλαγιάς, κυριαρχήστε σε χάρτες με διαγωνισμούς ομάδας εναντίον ομάδας ή δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε επικούς αγώνες PvP με περισσότερους από 50 παίκτες. Ζήστε τη φαντασίωση του κάθε αναβάτη, καθώς τριγυρνάτε ελεύθερα σε έναν τεράστιο, ολοζώντανο ανοικτό κόσμο, που είναι πάντα γεμάτος με άλλους παίκτες γύρω σας. Ζήστε από κοντά τα εμβληματικά εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, όπως τα Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain... όλα σε μορφή πίστας για να κάνετε το κομμάτι σας!
    Tom Clancy's The Division 2
    Το Tom Clancy's The Division 2 μπορεί να κυκλοφόρησε πριν από 6 χρόνια, ωστόσο η Ubisoft δεν έχει τελειώσει με αυτό, καθώς μέσα στο 2022 θα λάβει δύο νέες, σημαντικές ενημερώσεις. [caption id="attachment_88353" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Η 10η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες, εισάγοντας νέες (quality of life) αλλαγές, επιπρόσθετα Difficulty Modes, Events και Cosmetics. Πριν από το τέλος του έτους αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και η 11η σεζόν, η οποία θα επεκτείνει τη βασική ιστορία του The Division 2 και θα προετοιμάσει το έδαφος για το The Division Year 5, για το οποίο η Ubisoft έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται.
    Tom Clancy's The Division Heartland
    Περισσότερες λεπτομέρειες και για το Tom Clancy's The Division Heartland μοιράστηκε η Ubi: πρόκειται για μια νέα αυτόνομη περιπέτεια, ξεχωριστή από την αναπτυσσόμενη ιστορία του The Division 2, με τη δράση να επικεντρώνεται στη μικρή πόλη Silvercreek - την «καρδιά της Αμερικής». Ο Keith Evans, Creative Director διευθυντής της Red Storm Entertainment, ανέφερε ότι ο εν λόγω τίτλους θα «προσφέρει κάτι νέο στους οπαδούς του franchise» με βελτιωμένο action gameplay και μια σειρά από (quality of life) βελτιώσεις, πράγματα τα οποία θα χρειαστούμε καθώς θα παλεύουμε ενάντια σε νέες απειλές, αδίστακτους πράκτορες και μια νέα μόλυνση που θα πρέπει να περιορίσουμε. Το Tom Clancy's The Division Heartland αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 ως μία free-to-play εμπειρία για κονσόλες.
    The Division Resurgence
    Ένας ακόμα τίτλος από το γνωστό franchise της Ubisoft, το The Division Resurgence έρχεται σύντομα στις mobile συσκευές μας. Η εταιρείας ανέφερε πως οι πρώιμες δοκιμές επέστρεψαν θετικά σχόλια και πλέον είναι έτοιμη να εισαγάγει στη νέα εμπειρία της το «The Dark Zone» - ένα από τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά της σειράς και έναν από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερα λάφυρα. Το ερχόμενο διάστημα θα ενεργοποιηθεί και μία «Closed Beta», κατά τη διάρκεια της οποίας οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αμφισβητούμενες περιοχές, την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμα λάφυρα και φυσικά, να απομακρυνθούν εγκαίρως καθώς αντίπαλοι Agents και NPCs κατευθύνονται προς τη θέση τους – εφόσον  δεν τους προδώσει πρώτος κάποιος από τους συμπαίκτες τους.
    Rainbow Six Mobile
    Το Rainbow Six Mobile ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και η Ubisoft αποφάσισε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο. Μετά από πολλές επιτυχημένες κλειστές δοκιμές (Alpha playtests), η εταιρεία είναι έτοιμη να μεταβεί σε μια «Closed Beta» στις 12 Σεπτεμβρίου - οι κάτοχοι συσκευών Android μπορούν να προχωρήσουν σε προεγγραφή, ενώ η εταιρεία υποσχέθηκε ότι και οι κάτοχοι συσκευών iOS θα μπορούν σύντομα να συμμετάσχουν στη δράση. [caption id="attachment_88355" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Ο Justin Swan, Creative Director του Rainbow Six mobile, ανέφερε πως πρόκειται για ένα «δωρεάν παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για mobile συσκευές» με την ομάδα να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των μενού, στο matchmaking και στο touch-control gameplay.
    Trackmania
    Welcome to the Club! Το free-to-play collaborative racing Trackmania, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020 (PC), βρίσκεται πλέον καθ' οδόν προς τις κονσόλες και το cloud. θα υποστηρίζει crossplay/cross-progression από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του σε όλες τις πλατφόρμες. Αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia, Amazon Luna και Ubisoft+.
    Just Dance 2023
    Το Just Dance επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά και η Ubisoft υπόσχεται τον ερχομό μίας «νέας εποχής» για τα παιχνίδια χορού της δημοφιλούς σειράς, προσφέροντας καλύτερες επιλογές σε ό,τι αφορά τις online multiplayer δυνατότητές του. [caption id="attachment_88363" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Θα μπορείτε να χορεύετε με όποιον, με ό,τι και όποτε θέλετε – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Και αν προτιμάτε να κρατήσετε τις χορευτικές φιγούρες σας μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, το Just Dance 2023 θα δεχθεί στη συνέχεια και αναβάθμιση Private Mode, η οποία θα επιτρέπει τη διεξαγωγή «ιδιωτικών» sessions για έως και 6 άτομα.
    Assassin's Creed Mirage
    Το Ubisoft Forward September 2022 περιλάμβανε και το πρώτο Assassin’s Creed Showcase, το οποίο ήταν αφιερωμένα στο μέλλον της δημοφιλούς σειράς. Στο πλαίσιο αυτής της ενότητας μάθαμε σημαντικές πληροφορίες και για το επερχόμενο Assassin’s Creed Mirage, η πλοκή του οποίου εκτυλίσσεται γύρω από την ιστορία του νεότερου σε ηλικία Basim (τα γεγονότα διαδραματίζονται 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla), ενός πονηρού κλέφτης του δρόμου με εφιαλτικά οράματα που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ. Ο κόσμος του Mirage «μοιράζεται» σε τέσσερις συνοικίες της Βαγδάτης του 9ου αιώνα - έναν κόσμο πιο περιορισμένο από τους μεγάλους χώρους που γνωρίσαμε στα Assassin's Creed Valhalla, Odyssey και Origins. Ο Basim θα γίνει μέλος μιας αρχαίας οργάνωσης και θα κατανοήσει μια νέα πίστη – η οποία θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί - μεταμορφώνοντάς τον σε έναν εκλεπτυσμένο Master Assassin. Το Assassin's Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X και Xbox One το 2023. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και η συλλεκτική Collector's Case, η οποία περιλαμβάνει το πλούσιο ψηφιακό περιεχόμενο της Deluxe Edition, μια φιγούρα 32 εκατοστών και ένα αντίγραφο της καρφίτσας του Basim, ένα αποκλειστικό SteelBook (χωρίς δισκάκι), ένα μίνι artbook, ένα χάρτη της Βαγδάτης, καθώς και το OST του τίτλου. [caption id="attachment_88368" align="alignnone" width="1200"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption]
    Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter
    Μετά από δύο χρόνια συνεχόμενων αναβαθμίσεων από την ημέρα της κυκλοφορίας του, οπότε μάλλον έφτασε η ώρα για την Ubisoft να ολοκληρώσει την εκπληκτική περιπέτεια του/της Evior και να κλείσει το κεφάλαιο του εξαιρετικά επιτυχημένου Assassin's Creed Valhalla. Ο Gareth Glover, σκηνοθέτης του τίτλου, αποκάλυψε τον ερχομό της τελευταίας δωρεάν προσθήκης, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Το Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter, όπως ονομάζεται, φέρεται να συνδέει μερικές από τις ιστορίες που δημιουργήθηκαν σε όλο το παιχνίδι και θα περιλαμβάνει μερικά ακόμη εκπληκτικά ιστορικά πρόσωπα.
    Assassin's Creed Codename JADE
    Το Assassin's Creed Codename JADE είναι ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα για την Ubisoft. Προορίζεται να γίνει το πρώτο παιχνίδι Assassin's Creed ανοιχτού κόσμου για φορητές συσκευές, το οποίο, σύμφωνα με την εκδότρια εταιρεία, θα διαθέτει όλο το εμβληματικό gameplay του σειράς αλλά βελτιστοποιημένο για μια mobile εμπειρία με χειριστήρια αφής. Η πλοκή του Assassin's Creed Jade θα διαδραματίζεται στην Κίνα (την οποία η σειρά «επισκέφθηκε» τελευταία φορά το 2015 μέσα από το Assassin's Creed Chronicles: China), θα σας αφήσει τελικά να κάνετε παρκούρ στο Σινικό Τείχος αλλά και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χαρακτήρα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν δόθηκε ακόμη στην δημοσιότητα αλλά ακούγεται ότι δεν είναι έτοιμο νωρίτερα από το 2024.
    Assassin's Creed Series και νέο Mobile Game για το Netflix!
    Ο Marc-Alexis Cote (Executive Producer του franchise του Assassin's Creed) πήρε τη σκυτάλη, προκειμένου να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Assassin's Creed, η οποία είχε ανακοινωθεί το 2020 σε συνεργασία με το Netflix. [caption id="attachment_88375" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Ο Cote δήλωσε ότι η σειρά βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο αποκάλυψε πως πρόκειται για μία στενή συνεργασία μεταξύ της Ubisoft Film and Television, του Netflix και του Jeb Stuart. Και αυτά είναι φοβερά νέα, μιας και ο τελευταίος δεν είναι μόνο ο showrunner του Vikings: Valhalla – είναι επίσης υπεύθυνος για τη συγγραφή των σεναρίων για μερικές από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των Die Hard και The Fugitive. Η σειρά Assassin's Creed δεν είναι το μόνο project που έχει στα... σκαριά η Ubisoft με το Netflix: αν και οι λεπτομέρειες που δόθηκαν ήταν ελάχιστες, ο εκδότρια εταιρεία επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο Assassin's Creed mobile game που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Netflix Games.
    Assassin's Creed Codename Red
    Το Assassin's Creed Codename Red έρχεται για να ικανοποιήσει μια... φαντασίωση που είχαν οι θαυμαστές της σειράς εδώ και χρόνια, από τότε που ο Altair πραγματοποίησε το πρώτο του άλμα. Κυρίες και κύριοι, το Assassin's Creed Japan βρίσκεται και επίσημα στο χρονοδιάγραμμα της Ubisoft. [caption id="attachment_88378" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Η Ubisoft Quebec του Assassin's Creed Odyssey επιθυμεί να μας μεταφέρει στην φεουδαρχική Ιαπωνία και να μας αφήσει να ζήσουμε μια εξαιρετικά ισχυρή περιπέτεια φαντασίας ως Shinobi, μία περιπέτεια την οποία η εκδότρια εταιρεία χαρακτήρισε ως την «επόμενη premium ναυαρχίδα και το μέλλον των open-world RPG τίτλων για τη σειρά Assassin's Creed». Εντούτοις, στην καλύτερη περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και το 2024 για να το απολαύσουμε.
    Assassin's Creed Codename HEXE
    Επιβλητική μουσική, γαβγίσματα, ξεραμένα δέντρα και το χαρακτηριστικό έμβλημα της σειράς κρεμασμένο πάνω από μια φωτιά: το Assassin's Creed Codename HEXE έκανε το ντεμπούτο του με ένα ανατριχιαστικό τρέιλερ. [caption id="attachment_88380" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή ατμόσφαιρας και η Ubisoft υπόσχεται ότι το HEXE θα είναι ένας πολύ διαφορετικός τύπος παιχνιδιού Assassins' Creed. Ο εν λόγω επόμενος μεγάλος τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Ubisoft Montreal – γενέτειρα της σειράς, και πιο πρόσφατα το στούντιο πίσω από το Assassin's Creed Valhalla – και ειλικρινά ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα.
    Assassin’s Creed Codename INFINITY
    Εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορούν φήμες για κάποιου είδους live-service πλατφόρμα (σε ό,τι αφορά το σύμπαν του Assassin's Creed) και επιτέλους να δοθούν ορισμένες εξηγήσεις: ο Marc-Alexis Cote διευκρίνισε πως το Assassin’s Creed Codename INFINITY, όπως ονομάζεται, δεν είναι παιχνίδι από μόνο του αλλά θα λειτουργήσει ως ένα «μοναδικό σημείο εισόδου» για το franchise του Assassin's Creed στο άμεσο μέλλον. [caption id="attachment_88385" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Η υπηρεσία συγκρίθηκε με το ίδιο το Animus και στη συνέχεια περιγράφηκε ως «ένας κόμβος που θα ενώσει όλες τις εμπειρίες και τους παίκτες με ουσιαστικούς τρόπους». Οι εικόνες δείχνουν ότι τα Assassin's Creed Codename RED και Codename HEXE θα κυκλοφορήσουν ως μέρος του Codename INFINITY, οπότε ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. [caption id="attachment_88384" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Ο παραγωγός του Assassin's Creed υπογράμμισε ότι η Ubisoft διερευνά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να προσφέρει standalone multiplayer στο σύμπαν του Assassin's Creed – όλες συνδεδεμένες με το INFINITY Hub. Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που συμπεριλήφθηκε η δυνατότητα για multiplayer σε έναν από τους βασικούς τίτλους της σειράς (Assassin's Creed 4: Black Flag) και δεν δοκιμάστηκε ποτέ ξανά μετά το Assassin's Creed Unity. Τελευταία και καλύτερη, η ανακοίνωση για την τρίτη σεζόν του εξαιρετικού Mythic Quest - της σειράς που αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας προγραμματιστών βιντεοπαιχνιδιών (και όχι μόνο) που έχουν ως αποστολή να φτιάχνουν ψηφιακούς κόσμους, να διαμορφώνουν ήρωες και να δημιουργούν θρύλους - αν και οι πιο σκληρές μάχες δεν γίνονται στο παιχνίδι αλλά... στο γραφείο! Στην τρίτη σεζόν, καθώς ο Ian και η Poppy περιηγούνται στον κόσμο του gaming και τη συνεργασία τους στα νεοσύστατα GrimPop Studios, η Dana αναγκάζεται να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στις αδιάκοπες διαμάχες των αφεντικών της. Πίσω στο Mythic Quest, ο David αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέο αφεντικό, όπου βρίσκεται πραγματικά υπεύθυνος για πρώτη φορά με τον Jo να επιστρέφει ως βοηθός του — πιο πιστός και μαχητικός από ποτέ. Η Carol προσπαθεί να καταλάβει πού ταιριάζει καλύτερα μετά από τη νέα προαγωγή της. Στο Berkeley, η Rachel παλεύει να «ισορροπήσει» την ηθική της με τον καπιταλισμό, ενώ ο Brad - έχοντας σωφρονιστεί επαρκώς - προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!