Nintendo Direct Φεβρουαρίου: Όλες οι ανακοινώσεις για το 2021 και το 2022!

    50 λεπτά γεμάτα μεγάλες και μικρές νέες κυκλοφορίες και DLC! Νωρίτερα σήμερα, για την ακρίβεια τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, η Nintendo έκανε μια αρκετά εκτενής παρουσίαση Nintendo Direct, στην οποία μας…

    ndirect
    50 λεπτά γεμάτα μεγάλες και μικρές νέες κυκλοφορίες και DLC! Νωρίτερα σήμερα, για την ακρίβεια τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, η Nintendo έκανε μια αρκετά εκτενής παρουσίαση Nintendo Direct, στην οποία μας έδωσε μια ιδέα για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 αλλά και το 2022. Είναι το πρώτο Nintendo Direct εδώ και 2 χρόνια που δεν είναι “Partner Showcase” ή “Indie World Showcase” και περιέχει τίτλους από την ίδια την Nintendo, οπότε ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν και μεγάλες κυκλοφορίες μεταξύ των ανακοινώσεων. Ας περάσουμε όμως στις μεγάλες και μικρές ανακοινώσεις του Nintendo Direct! Οι μεγάλες first party ανακοινώσεις:
    • Famicom Detective Club: The Missing Heir και The Girl Who Stands Behind. Δύο game novels μυστηρίου που κυκλοφόρησαν το 1988 και 1989 αντίστοιχα στο Famicom Disk System, έρχονται για πρώτη φορά στην δύση, στις 14 Μαΐου με ανανεωμένα γραφικά και voice acting.
    https://www.youtube.com/embed/0Qw_6v9xN7s
    • Mario Golf Super Rush: Στις 25 Ιουνίου έχουμε την επιστροφή του Mario Golf με το Mario Golf Super Rush και ακόμα αναρρωτιώμαστε πως γίνεται τον μισό καιρό να υπάρχει φαγωμάρα μεταξύ Mario και Bowser και ξαφνικά να παίζουν διάφορα σπορ μαζί. Όπως και να’χει, το νεο Mario Golf Super Rush έρχεται με Story Mode και νέα στοιχεία gameplay που κάνουν το golf πιο διασκεδαστικό.
    https://youtu.be/aucAzFWpvMc
    • Η επιστροφή του Miitopia είναι κάτι που μας έπιασε όλους εξ’ απήνης. Το Miitopia είναι ένα παιχνίδι ρόλων που αναπτύχθηκε για το 3DS και κυκλοφόρησε το 2017. Η νέα έκδοση εκτός απο ανανεωμένα γραφικά, φέρνει περισσότερες επιλογές στην δημιουργία χαρακτήρων, όπως περούκες και μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα άλογο στο party σας. Το Miitopia θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου.
    https://www.youtube.com/embed/Ut-veXpy5Fo
    • Μπορεί να μην έχουμε νέα για το Breath of the Wild 2, αλλά είναι γεγονός πως στις 16 Ιουλίου θα κάνουμε ξανά ταξίδι στην κοσμογονία του σύμπαντος του Legend of Zelda με το Skyward Sword HD. Το Skyward Sword είναι ένας από τους τίτλους που δίχασαν τους fans εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης των motion controls. Στην έκδοση για Nintendo Switch μπορείτε να παίξετε με τον παλιό motion χειρισμό χρησιμοποιώντας τα Joy-Cons, αλλά μπορείτε να παίξετε και με συμβατικό χειρισμό. Μαζί με το παιχνίδι θα υπάρξει και κυκλοφορία special edition Joy-Cons!
    https://www.youtube.com/embed/X27t1VEU4d0
    • Η τελευταία first-party ανακοίνωση ήταν το Splatoon 3 που θα κυκλοφορήσει το 2022 και πήραμε μια γεύση απο τον κόσμο και το μενού δημιουργίας χαρακτήρα. Χωρίς ωστόσο άλλες λεπτομέρειες.
    https://www.youtube.com/embed/GUYDXVDLmns Ας περάσουμε στις μεγάλες third-party για το Nintendo Switch:
    • Φέτος το καλοκαίρι ζήστε την καταστροφή του ηλιακού συστήματος με την έκδοση του Outer Wilds για Nintendo Switch.
    https://youtu.be/PbYCkvyw7TQ
    • Οι fans της σειράς Samurai Warriors έχουν κάθε λόγο να χαίρονται γιατί το Samurai Warriors V έρχεται το καλοκαίρι του 2021. Ο τελευταίος τίτλος της σειράς είχε κυκλοφορήσει το 2014!
    https://www.youtube.com/embed/xPCGeslPZgA
    • To Legend of Mana επιστρέφει στο Nintendo Switch στις 24 Ιουνίου 2021 με ανανεωμένα γραφικά, την επιλογή απενεργοποίησης των ενοχλητικών random encounters, remastered μουσική και μπορείς πλέον να παίξεις το Ring Ring Land: Ένα παιχνίδι για το PlayStation Pocket που δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Ιαπωνίας.
    https://www.youtube.com/embed/e0fXVsFhEug
    • Ο Travis Touchdown επιστρέφει με το No More Heroes 3 στις 27 Αυγούστου 2021 και είναι έτοιμος να σταματήσει ολόκληρη εισβολή εξωγήινων. Περιμένουμε τρελό σtoryline, απίστευτες μάχες και αγγαρείες, αφού για να συμμετάσχει o Travis στις μάχες πρέπει να πληρώσει είσοδο.
    https://www.youtube.com/embed/JnxoHOXqkiE
    • Η επιστροφή των εξαιρετικών και πενταδύσκολων Ninja Gaiden είναι γεγονός με την συλλογή Ninja Gaiden Master Collection. Στην συλλογή περιλαμβάνονται τα Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 και Ninja Gaiden 3: Rasor’s Edge μαζί με όλα τα DLC. Στις 10 Ιουνίου 2021 οπλίσου με υπομονή γιατί τα παιχνίδια Ninja Gaiden δεν αστειεύονται!
    https://www.youtube.com/embed/ENWYtojebp8
    • Τα φυτά και τα ζόμπι δεν τα πάνε καλά και τον Μάρτιο του 2021 θα το ανακαλύψεις ξανά με το Plants VS Zombies: Battle for Neighborville το οποίο έρχεται στο Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό shooter της σειράς Garden Warfare και περιέχει όλα τα DLC του αρχικού τίτλου καθώς και motion controls.
    https://www.youtube.com/embed/YBYW0p6jGZY
    • Το Neon White είναι ένα απο τα νέα παιχνίδια που έκαναν εντύπωση στο direct αφού δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που περιέχει παρκούρ, shooting και διαφορετικό στιλ στα γραφικά. Ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας.
    https://www.youtube.com/embed/fDD17TfIn7Y
    • Αν το Dodgeball (Γνωστό και ως «Μήλα» στα παιδιά των ελληνικών γειτονιών) είναι το φόρτε σου, στις 21 Ιουνίου 2021 έρχεται το Knockout City. Πρόκειται για έναν multiplayer τίτλο που βασίζεται στο dodgeball μέσα σε μια μεγάλη πολύχρωμη φουτουριστική πόλη με διάφορους χαρακτήρες.
    https://www.youtube.com/embed/Pf8MJkuE3N0
    • Οι λάτρεις των Jedi έχουν κάτι καλό να περιμένουν μέσα στο 2021 με το Star Wars: Hunters να παίρνει το πρώτο του teaser. Πρόκειται για ένα free-to-play Online shooter που λαμβάνει μέρος μεταξύ των ταινιών Episode 6 και Episode 7.
    https://www.youtube.com/embed/aVLLXp0KZVY
    • Το Word’s End Club έρχεται τον Μάιο στο Switch και μαζί του φέρνει μια ενδιαφέρουσα ιστορία και κλασσικό Dangaronpa gameplay.
    https://www.youtube.com/embed/orHx-T6WbG0
    • Το ήξερες ότι υπάρχει παιχνίδι με ζόμπι στο οποίο παίζεις ως... ζόμπι; Με το Stubbs The Zombie Remastered, το ξεκαρδιστικό νεκροζώντανο exclusive του πρώτου Xbox έρχεται στο Nintendo Switch στις 16 Μαρτίου 2021.
    https://www.youtube.com/embed/uDsfRuz_4mY
    • Το Project Triangle Strategy αποκτά το πρώτο του demo και δείχνει να είναι η συνέχεια του Octopath Traveller αλλά με μηχανισμούς gameplay παρμένους από το Final Fantasy Tactics. Ο τίτλος αναμένεται το 2022.
    https://www.youtube.com/embed/fAUCRImUpis Τέλος περνάμε στις μικρότερες ανακοινώσεις και τα DLC:
    • Το Super Smash Bros. Ultimate μεγαλώνει το roster του με την Pyra και την Mythra από το Xenoblade Chronicles 2 μαζί με Assist Trophies και πίστα παρμένη από τον κόσμο του παιχνιδιού.
    https://www.youtube.com/embed/OLGglwklqZM
    • Το καλοκαίρι έχουμε γλίστρες και κλωτσοπατινάδες με το Fall Guys: The ultimate knockdown να έρχεται επιτέλους στο Switch!
    https://www.youtube.com/embed/2CT7eZ1ydPs
    • To Animal Crossing: New Horizons αποκτάει άρωμα… Super Mario με αντικείμενα παρμένα από το αγαπημένο franchise. Στο update στις 25 Φεβρουαρίου μπορείς να σπαταλήσεις όλα τα bells σου και να κάνεις το νησάκι σου ένα μικρό Μανιταροβασίλειο.
    https://www.youtube.com/embed/SDyY_N0eloQ
    • Το εξαιρετικό Hades κυκλοφορεί σε φυσική μορφή στο Switch στις 19 Μαρτίου. Η “physical” edition περιέχει κωδικό για κατέβασμα του εξαιρετικού soundtrack του παιχνιδιού και artbook.
    https://www.youtube.com/embed/mD8x5xLHRho
    • Το Capcom Arcade Stadium ήρθε στο Nintendo e-Shop και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν μαζί με το 1943: Battle of Midway. Τα υπόλοιπα κλασσικά arcade παιχνίδια μπορείς να τα αγοράσεις σε πακέτα των 10 τίτλων ή το καθένα ξεχωριστά. Συνολικά υπάρχουν 32 παιχνίδια ήδη διαθέσιμα.
    https://www.youtube.com/embed/3dNmx-5AdNg
    • To Hyrule Warriors Age of Calamity αποκτά το δικό του Expansion Pass και προσφέρει νέους χαρακτήρες και όπλα μέσα στο 2021.
    https://www.youtube.com/embed/IjzfW6UB7zc Αυτό ήταν το σημερινό Nintendo Direct λοιπόν. Σίγουρα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για όλους και οι επόμενοι μήνες αναμένονται συναρπαστικοί για την αγαπημένη κονσόλα της Nintendo!