Netflix Games: Tα αγαπημένα σου Χελωνονιντζάκια τώρα στο κινητό!

    Η υπηρεσία Netflix Games συνεχίζει δυναμικά την προσθήκη μεγάλων τίτλων στη βιβλιοθήκη της. Μετά από το βραβευμένο Immortality, το Kentucky Route Zero και το Twelve Minutes, σειρά έχει το Teenage…

    tmnt netflix

    Η υπηρεσία Netflix Games συνεχίζει δυναμικά την προσθήκη μεγάλων τίτλων στη βιβλιοθήκη της. Μετά από το βραβευμένο Immortality, το Kentucky Route Zero και το Twelve Minutes, σειρά έχει το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

     

    Και ναι, είναι το παιχνίδι που απόλαυσες στις κονσόλες και το PC το Καλοκαίρι του 2022. Πλέον, αν είσαι συνδρομητής του Netflix, θα έχεις τη δυνατότητα να το παίξεις και στο κινητό σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το βρεις στο App Store ή στο Play Store, ανάλογα με τη συσκευή σου.

     

    Το παιχνίδι φέρνει τα αγαπημένα Χελωνονιντζάκια σε μία περιπέτεια που θα σε πάει πίσω στον χρόνο! Τα γραφικά του θα σου θυμίσουν παλιά αγαπημένα arcades, αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονο μιας και διαθέτει ακόμα και online multiplayer για να παίξεις με τους φίλους σου.

     

    TMNT - Netflix Games

     

    Μπορείς να παίξεις και μόνος σου! Περιλαμβάνει μία ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα από 16 πίστες και είναι ό,τι πρέπει για μικρά sessions. Μέσα από αυτές θα δεις εμβληματικές τοποθεσίες, αλλά και διάσημους εχθρούς.

     

    Επίλεξε ανάμεσα στους αγαπημένους Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael, Master Splinter και April O’Neil και μπες στη μάχη! Πίστεψέ μας, θα το χαρείς. Και αυτό το επιβεβαιώνουν οι δύο υποψηφιότητες του παιχνιδιού για Best Action Game και Best Multiplayer Game στα Game Awards του 2022!

     

    Η βιβλιοθήκη του Netflix Games περιλαμβάνει πάνω από 40 παιχνίδια και προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές. Ποιο λες να είναι το επόμενο;

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!