Netflix Games: Εμπλουτίζει τον κατάλογό του με 3 νέα παιχνίδια!

    Μετά από 6 μήνες η Netflix εμπλουτίζει την ενότητα Games τρεις ακόμα τίτλους: το retro-inspired brick-breaking puzzle Shatter™ Remastered, το narrative puzzle This Is A True Story και το first-person…

    TIATS-Netflix
    Μετά από 6 μήνες η Netflix εμπλουτίζει την ενότητα Games τρεις ακόμα τίτλους: το retro-inspired brick-breaking puzzle Shatter™ Remastered, το narrative puzzle This Is A True Story και το first-person shooter Into the Dead 2: Unleashed, το οποίο αναμένεται σύντομα. 
    Οι δύο πρώτοι τίτλοι είναι ήδη διαθέσιμοι για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας, χωρίς έξτρα επιβάρυνση, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συναλλαγές (in-app purchases). Το Shatter™ Remastered αποτελεί remastered έκδοση του αυθεντικού Shatter™ (2009), ένα brick-breaking game που θυμίζει αρκετά το Breakout. Η εν λόγω αναβαθμισμένη έκδοση διακρίνεται για τα εντυπωσιακά power-ups και bosses, μετατρέποντας ένα casual classic σε κάτι πιο συναρπαστικό. Επίσης, ενσωματώνει παγκόσμιους πίνακες κατάταξης, επομένως δεν ανταγωνίζεσαι μόνο τον «γείτονά» σου, αλλά και με ολόκληρο τον κόσμο. [caption id="attachment_79039" align="alignnone" width="1520"] Shatter Remastered, Netflix, Inc.[/caption] Το This Is A True Story της Καναδικής Frosty Pop εξιστορεί την καθημερινότητα μιας γυναίκας από την Υποσαχάρια Αφρική. Επιβίωσε σε μια ανεμοθύελλα, πιάσε λαθροκυνηγούς και γίνε φίλος με μια... κατσίκα. Περιπέτεια και διορατικότητα σε περιμένουν σε κάθε βήμα, καθώς αναζητάς νερό και θαυμάζεις τη φυσική ομορφιά της Γης. [caption id="attachment_79042" align="alignnone" width="900"] This is a True Story, Netflix, Inc.[/caption] Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε και τον σύντομο ερχομό του Into the Dead 2: Unleashed της Νεοζηλανδέζικης PikPok, σίκουελ του δημοφιλούς FPS τίτλου, αυξάνοντας τα διαθέσιμα Netflix Games από δεκατέσσερα σε δεκαεπτά. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!