Need for Speed™ Unbound: EA και Criterion Games πατάνε γκάζι!

    START AT THE BOTTOM, RACE TO THE TOP: EA και η Criterion Games αποκάλυψαν το νέο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed™ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 σε PlayStation 5,…

    NFS-Unbound-Main
    START AT THE BOTTOM, RACE TO THE TOP: EA και η Criterion Games αποκάλυψαν το νέο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed™ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC (EA Origin, Steam, Epic Game Store).
    Ο χρόνος είναι χρήμα, οπότε βρείτε τον πιο γρήγορο τρόπο για να κερδίσετε αρκετά μετρητά για να μπείτε στους εβδομαδιαίους προκριματικούς και να φτάσετε στον απόλυτο αγώνα της Lakeshore, The Grand. Για να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να ρισκάρεις. Γεμίστε το γκαράζ σας με μοναδικά αγωνιστικά οχήματα (τσεκάρετε τη λίστα εδώ) και οδηγήστε με στυλ, φορώντας αποκλειστικές στολές και απολαμβάνοντας μουσικά κομμάτια μέσα από ένα παγκόσμιας εμβέλειας soundtrack. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια νέα εργαλειοθήκη οπτικών και ηχητικών εφέ για να εκφράσετε τις οδηγικές σας δεξιότητες - συμπεριλαμβανομένου του Burst Nitrous, μιας νέας τακτικής ενίσχυσης που προσφέρει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ανακαλύψτε κορυφαίους καλλιτέχνες από τον κόσμο του hip hop και τις παγκόσμιες ερμηνείες τους, μέσα από ένα μουσικό κομμάτι που αψηφά τα πάντα με επικεφαλής τους A$AP Rocky και AWGE. [caption id="attachment_89214" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption] Θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και χρησιμοποιώντας νέους μηχανισμούς διαφυγής να πάρετε τον έλεγχο της καταδίωξης. Θα βλέπετε από τον καθρέφτη τα περιπολικά να τρώνε τη σκόνη σας, θα προχωρήσετε σε κατά μέτωπο επίθεση ή θα κρυφτείτε στα υπόγεια της Lakeshore; Με ξεχωριστα single-player/multiplayer campaigns, gameplay στα 60 καρέ ανά δευτελέπτο και ανάλυση 4K, ένα νέο χαρακτηριστικό στυλ που ζωντανεύει μέσα από την τεχνική του γκράφιτι, εντείνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει την αδρεναλίνη, το Unbound υποσχεται μία πραγματική εμπειρία Need for Speed™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!