Νέα Ultimate Kollector's Edition για το Mortal Kombat 11!

    NetherRealm και Warner Bros. Studios επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία μίας νέας συλλεκτική έκδοσης για το Mortal Kombat 11 Ultimate, η οποία θα περιλαμβάνει ένα Sub-Zero Mask Statue σε κλίμακα 1:1! Για…

    MK11-Kollectos-Edition-1
    NetherRealm και Warner Bros. Studios επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία μίας νέας συλλεκτική έκδοσης για το Mortal Kombat 11 Ultimate, η οποία θα περιλαμβάνει ένα Sub-Zero Mask Statue σε κλίμακα 1:1! Για όσους δεν γνωρίζουν, η έκδοση Mortal Kombat 11 Ultimate προσφέρει την απόλυτη εμπειρία του Mortal Kombat 11, καθώς εκτός από το βασικό τίτλο περιλαμβάνει τα DLCs Kombat Pack 1 (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker, Spawn), Kombat Pack 2 (Mileena, Rain, Rambo) και Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion (Fujin, Sheeva, RoboCop), καθώς και όλα τα Story Expansions/Skins Packs που τα συνοδεύουν. Εκτός από την «προτομή» του Sub-Zero, στο κουτί της συλλεκτική θα βρείτε:
    • Τον τίτλο Mortal Kombat 11 Ultimate σε φυσική μορφή
    • Αποκλειστικό SteelBook
    • Αποκλειστικό Dragon Logo Die Cut Magnet
    • Αποκλειστικό DLC Avalance Sub-Zero Skin
    • Time Warriors Skin Pack (DLC Preorder Bonus)
    H Mortal Kombat 11: Ultimate Kollector's Edition θα διατεθεί μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, από τις 17 Νοεμβρίου του 2020. Παράλληλα, η Warner Bros. Studios ανακοίνωσε ότι η έκδοση Mortal Kombat 11 Ultimate για το PlayStation 4 και το Xbox One θα δεχθεί δωρεάν αναβάθμιση για τις κονσόλες επόμενης γενιάς (PS5, Xbox Series X/S), την ίδια ημέρα.