Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xenoblade Chronicles 3

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Monolith Soft και Nintendo, το πολυαναμενόμενο aRPG Xenoblade Chronicles 3 θα διατεθεί νωρίτερα από την αρχική του ημερομηνία! Γιατί ο Noah και οι φίλοι του…

    Xenoblade-Chronicles-3-NewDate-Main
    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Monolith Soft και Nintendo, το πολυαναμενόμενο aRPG Xenoblade Chronicles 3 θα διατεθεί νωρίτερα από την αρχική του ημερομηνία!
    Γιατί ο Noah και οι φίλοι του καταδιώκονται ως «τέρατα» από τις δυνάμεις των δύο εθνών από τα οποία προέρχονται; Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, συγκεκριμένα ζευγάρια της ομάδας σου (Noah και Mio, Lanz και Sena, Eunie και Taion) μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα «Interlink» για να συνδυαστούν σε ένα πανίσχυρο Ouroboros, μια υπερμεγέθη οντότητα με πιο ισχυρές κινήσεις, κατά τη διάρκεια της μάχης σε αυτήν την επική συνέχεια της σειράς Xenoblade Chronicles. Εκτός από τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και το «χορταστικό» Release Date Trailer, δόθηκε στη δημοσιότητα και η Special Edition του τίτλου, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά μέσα από το My Nintendo Store (US), χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά. [caption id="attachment_80496" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: Monolith Soft - Nintendo[/caption] Η εν λόγω έκδοση αποτελείται από μία φυσική κόπια του τίτλου, συσκευασία και αποκλειστικό SteelBook φιλοτεχνημένα από τον Masatsugu Saito, καθώς και ένα full-color hardcover artbook 250+ σελίδων. To Xenoblade Chronicles 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 29 Ιουλίου του 2022. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!