Naughty Dog: Το The Last of Us Part I έγινε «χρυσό»!

    Η ομάδα της Naughty Dog ανακοίνωσε ότι το The Last of Us Part I είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής…

    Η ομάδα της Naughty Dog ανακοίνωσε ότι το The Last of Us Part I είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.
    Το Αμερικανικό στούντιο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα μικρό κλιπ με στιγμιότυπα από την επίσημη ανακοίνωσή του και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συμμετείχαν στο εν λόγω εγχείρημα. Το πλήρες ριμέικ του πολυβραβευμένου The Last of Us θα διατεθεί για πρώτη φορά με Ελληνική μεταγλώττιση (όπως και το μεταγένεστερο The Last of Us Part II), καθώς κατά την αρχική κυκλοφορία του διέθετε μόνο Ελληνικούς υπότιτλους. To The Last of Us Part I θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 για την κονσόλα PlayStation 5 (η έκδοσή του για PC βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!