Mission Accomplished: Ducky Gaming Mouse/Keyboard στο PlayStation!

    Ο αυξανόμενος αριθμός τίτλων και η δυνατότητα για cross-play ανάμεσα σε κονσόλα και PC έχουν καταφέρει να ενώσουν δύο συναρπαστικούς κόσμους, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν...…

    CoDWZ-Main-DK
    Ο αυξανόμενος αριθμός τίτλων και η δυνατότητα για cross-play ανάμεσα σε κονσόλα και PC έχουν καταφέρει να ενώσουν δύο συναρπαστικούς κόσμους, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν... «στρατόπεδο» και να τεστάρουν τις ικανότητές τους, ο καθένας από την πλατφόρμα της αρεσκείας του! [caption id="attachment_64413" align="alignnone" width="900"] Drop in, armor up, loot for rewards, and battle your way to the top. Welcome to Warzone (Image: Activision).[/caption] Ωστόσο, ακόμα και οι παίκτες που είναι καλά εξοικειωμένοι με τα gamepads προτιμούν να έχουν την επιλογή ενός καλού πληκτρολογίου και ενός ποντικιού, ειδικά αν πρόκειται να παίξουν τίτλους πρώτου προσώπου (FPS) όπως π.χ. το Call of Duty: Modern Warfare, μιας και ακόμη και το ίδιο το λογισμικό της κονσόλας επιτρέπει πλέον την αναπαραγωγή τίτλων με πρόσθετο εξοπλισμό. [caption id="attachment_64414" align="alignnone" width="900"] Image: Activision[/caption] Αν θες να παίζεις σαν επαγγελματίας, πρέπει να ξέρεις πώς παίζουν οι επαγγελματίες. Για να παίρνεις τις νίκες τη μία μετά την άλλη ένα καλό loadout δεν αρκεί, χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Τα φημισμένα πληκτρολόγια και ποντίκια της Ducky δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελούν το μυστικό της… επιτυχίας πολλών gamers!

    Gaming Mouse/Keyboard για αμέτρητα... One Shot, One Kill!

    Το ποντίκι του υπολογιστή είναι μακράν η πιο ακριβής συσκευή εισόδου για τα ανταγωνιστικά online games, οπότε οι χρήστες που παίζουν με gamepad ενδέχεται να βρεθούν σε μειονεκτική θέση. Παράλληλα, το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ενός πληκτρολογίου είναι η άμεση και διαισθητική πρόσβαση σε περισσότερα πλήκτρα και συνδυασμούς, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. [caption id="attachment_64416" align="alignnone" width="1000"] Image: Ducky Feather Gaming Mouse[/caption] Το ποντίκι Ducky Feather ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες που χρειάζεσαι ενώ ταυτόχρονα το μικρό του βάρος που είναι μόλις 65 γραμμάρια, σου δίνει άνεση ακόμα και στα πιο πολύωρα gaming sessions. Ο αισθητήρας PixArt PMW3389DM που διαθέτει είναι ανάλυσης 16.000 DPI και βρίσκεται προστατευμένος μέσα σε ένα πλαστικό κάλυμμα για να μην επηρεάζεται από τυχόν βρωμιές. Παράλληλα, οι διακόπτες Huano 50Μ Micro Switches εξασφαλίζουν ότι κάθε σου κλικ θα γίνεται με ακρίβεια. [caption id="attachment_64405" align="alignnone" width="1000"] Image: Ducky Mecha Mini RGB Backlight[/caption] Με 4-layer PCB και chip τύπου 3528 SMD RGB LED για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερό «σήμα», τεχνολογία anti-ghosting, πλήκτρα από PBT και μάλιστα Double-Shot για εξαιρετική αντοχή στο χρόνο (άφησε τα… ξεφλουδίσματα για τα άλλα πληκτρολόγια) και μηχανικούς διακόπτες Cherry MX για εξαιρετική αίσθηση, τέλεια επιστροφή και αξιοπιστία, το Ducky Mecha Mini RGB Backlight (Cherry Blue) είναι ένα «μεγάλο πληκτρολόγιο» σε μικρές διαστάσεις.

    Lock and Load...

    Όπως μπορεί ήδη να γνωρίζεις, το PlayStation υποστηρίζει την είσοδο πληκτρολογίου και ποντικιού, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς άμεσα, συνδέοντάς τα στις θύρες USB που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της κονσόλας. Η χρήση είναι εξαιρετικά απλή και απαιτεί μόνο τη σύνδεση των περιφερειακών με τη σωστή σειρά, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης εγκατάστασης ή διαμόρφωσης λογισμικού. Το λογισμικό θα σε ρωτήσει ποιος θα χρησιμοποιεί τις συσκευές εισόδου που εντοπίστηκαν πρόσφατα και εσύ θα επιλέξεις το προφίλ χρήστη σου για να λειτουργήσουν. [caption id="attachment_64420" align="alignnone" width="900"] Image: Activision[/caption] Ρυθμίσεις που αφορούν τον τύπο του πληκτρολογίου (γλώσσα), την καθυστέρηση της επανάληψης ενός πλήκτρου (επανάληψη πλήκτρου/καθυστέρηση) και την ταχύτητα επανάληψης ενός πλήκτρου όταν αυτό παραμένει πατημένο (επανάληψη πλήκτρου/ταχύτητα) μπορείς να τις αλλάξεις με τη μετάβαση στις εξής επιλογές: Ρυθμίσεις > Συσκευές > Εξωτερικό πληκτρολόγιο. Τίτλοι που υποστηρίζουν "out-of-the-box" ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι στο PlayStation: Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Warzone, Assassin’s Creed Valhalla, Final Fantasy XIV, Overwatch, They Are Billions, DayZ.