Microsoft | Netflix: Το Gears of War έρχεται στη μικρή οθόνη!

    Μεταφορά γνωστών σειρών του PlayStation στη μικρή οθόνη από την Sony Interactive Entertainment; Yes, please! Μεταφορά γνωστών σειρών του Xbox στη μικρή οθόνη και από την Microsoft; Please and thank…

    GoWar-Netflix-2
    Μεταφορά γνωστών σειρών του PlayStation στη μικρή οθόνη από την Sony Interactive Entertainment; Yes, please! Μεταφορά γνωστών σειρών του Xbox στη μικρή οθόνη και από την Microsoft; Please and thank you!
    «Απάντηση» στις αυξανόμενες φιλοδοξίες της SIE σχετικά με τη δημιουργία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών από τα δικά της πρωτότυπα brands αποφάσισε να δώσει η Microsoft, η οποία, σε συνεργασία με την Netflix, ετοιμάζει την πρώτη live-action ταινία Gears of War αλλά και μια σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες (όπως τα Cyberpunk: Edgerunners και Arcane). [caption id="attachment_90598" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © Microsoft 2022[/caption] Ενεργό ρόλο στην παραγωγή θα αναλάβει και η Καναδική The Coalition, το στούντιο πίσω από το δημοφιλές media franchise του Xbox, η οποία θα συμβάλλει στην τηλεοπτική προσαρμογή του σύμπαντος του Gears of War. Μάλιστα, το Netflix δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας «περισσότερων ιστοριών». Η ανακοίνωση συνέπεσε με την 16η επέτειο από την κυκλοφορία του αρχικού βιντεοπαιχνιδιού (2006), το οποίο έθεσε τις βάσεις για ένα από τα πλουσιότερα και πιο αναγνωρισμένα franchises όλων των εποχών - με περισσότερες από 40 εκατομμύρια πωλήσεις. [caption id="attachment_90599" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © Microsoft 2022[/caption] Η αρχική τριλογία του Gears of War επικεντρώνεται στον βετεράνο Λοχία Marcus Fenix και τους συντρόφους του, οι οποίοι αγωνίζονται για να σώσουν το ανθρώπινο είδος από τις ορδές των μεταλλαγμένων Locust. Καθώς οι επιζήσαντες είναι διασκορπισμένοι και ο πολιτισμός έχει καταστραφεί, ο χρόνος τελειώνει. Παράλληλα, οι νεότεροι τίτλοι και τα spin-offs της σειράς επικεντρώνονται στον γιο του Marcus, James Dominic Fenix (JD), τον έμπειρο Δεκανέα Damon S. Baird και την επαναστάτρια Kait Diaz που γνωρίσαμε καλύτερα στο πρόσφατο Gears 5. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το καστ, την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, άρα είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε «προβλέψεις», αλλά είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες και φυσικά, πολλές προκλήσεις. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!