Launch Trailer για το Uncharted: Legacy of Thieves Collection!

    Η Sony Interactive Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer από το Uncharted: Legacy of Thieves! Είστε έτοιμοι να αναζητήσετε την τύχη σας; Αναζητήστε την κληρονομιά σας και αφήστε το…

    UNCHARTED-Legacy-of-Thieves-Collection-1
    Η Sony Interactive Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer από το Uncharted: Legacy of Thieves! Είστε έτοιμοι να αναζητήσετε την τύχη σας;
    Αναζητήστε την κληρονομιά σας και αφήστε το σημάδι σας στον χάρτη στο UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection. Ζήστε τη συναρπαστική, κινηματογραφική αφήγηση της Naughty Dog και τους εμβληματικούς γρίφους της πιο επιτυχημένης σειράς δράσης. Ανακαλύψτε χαμένες ιστορίες με τους χαρισματικούς, αλλά και περίπλοκους κλέφτες, Nathan Drake και Chloe Frazer, καθώς ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο με μια δόση περιπλάνησης, με κυνήγι απίστευτων περιπετειών και χαμένων ιστοριών. Το UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection περιλαμβάνει τις πολυβραβευμένες και πολυταξιδεμένες περιπέτειες ενός παίκτη από τα UNCHARTED™ 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη και UNCHARTED™: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, που έχει γίνει remaster με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την κονσόλα PS5™ και βελτιωμένα γραφικά και ρυθμό ανανέωσης καρέ.
    UNCHARTED™ 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη (2016)
    Χρόνια μετά την τελευταία του περιπέτεια, ο απόστρατος τυχοδιώκτης Nathan Drake αναγκάζεται να επανέλθει στον κόσμο των κλεφτών. H μοίρα δεν αργεί να του χτυπήσει την πόρτα όταν ο θεωρητικά νεκρός αδερφός του Drake, ο Sam, εμφανίζεται ξανά μετά από καιρό και ζητάει τη βοήθειά του για να σώσει τη ζωή του και προσφέρει στον Drake μια περιπέτεια που δεν μπορεί να αρνηθεί. [caption id="attachment_76697" align="alignnone" width="800"] Image Credit: ©2021 Sony Interactive Entertainment LLC, Naughty Dog LLC[/caption]
    UNCHARTED™: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο (2017)
    Για να ανακτήσει ένα αρχαίο τεχνούργημα και να το κρατήσει μακριά από τα χέρια ενός αδίστακτου πολέμαρχου, η Chloe Frazer πρέπει να ζητήσει βοήθεια από τη διάσημη μισθοφόρο, Nadine Ross, και να πάνε μαζί στα Δυτικά Γκατς της Ινδίας για να εντοπίσουν τον Χρυσό Χαυλιόδοντα του Γκανές. Στο μεγαλύτερό της ταξίδι, η Chloe, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και να αποφασίσει τι σκοπεύει να θυσιάσει για να χαράξει τη δική της μοίρα. [caption id="attachment_76696" align="alignnone" width="800"] Image Credit: ©2021 Sony Interactive Entertainment LLC, Naughty Dog LLC[/caption]
    Χαρακτηριστικά PS5™
    • Δυνατότητες Ασύρματου Χειριστηρίου DualSense™: Νιώστε τη δράση να ξεδιπλώνεται με το haptic feedback του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™, μέσα από γροθιές, άλματα και διάσχιση με οχήματα.  Νιώστε την ένταση στην αιώρηση με σχοινί με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης.
    • Σχεδόν Μηδενική Αναμόνη: Επιστρέψτε στην περιπέτεια γρήγορα με τον Yπερ-υψηλής Tαχύτητας SSD της κονσόλας PS5 και τους σχεδόν μηδενικούς χρόνους φόρτωσης.
    • Ήχος 3D: Ακούστε τον κόσμο του UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection, καθώς ζωντανεύει γύρω σας με Ήχο 3D (ήχος 3D μέσω ενσωματωμένων ηχείων τηλεόρασης - απαιτείται ρύθμιση και ενημέρωση στο πιο πρόσφατο λογισμικό συστήματος - ή αναλογικών/USB στερεοφωνικών ακουστικών).
    • Λειτουργία Fidelity: Παίξτε σε εξαιρετικά ευκρινή και ανάλυση 4K με στόχο τα 30fps (απαιτεί τηλεόραση ή οθόνη συμβατή με 4K).
    • Λειτουργία Επιδόσεων: Παίξτε με ομαλό ρυθμό ανανέωσης με στόχο τα 60fps.
      • Παίκτες σε 4K-TV θα έχουν βελτιωμένη ανάλυση 4K επί της βασικής ανάλυσης 1440p.
      •  Παίκτες σε 1080p HD-TV θα έχουν ανάλυση 1080p με υπερδειγματοληψία από τη βασική ανάλυση 1440p με βελτιωμένη εξομάλυνση.
    • Λειτουργία Επιδόσεων+: Παίξτε με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης με στόχο τα 120fps (απαιτεί συμβατή οθόνη 120Hz) και ανάλυση 1080p.
    Το UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection κυκλοφορεί στις 28 Ιανουαρίου. [caption id="attachment_76703" align="alignnone" width="900"] Image Credit: ©2021 Sony Interactive Entertainment LLC, Naughty Dog LLC[/caption] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers! Παίκτες που αγόρασαν τα UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη, UNCHARTED: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, ή το Ψηφιακό Πακέτο UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη UNCHARTED: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο έχουν την επιλογή να πληρώσουν επιπλέον χρέωση για αναβάθμιση σε UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία, στις 28 Ιανουαρίου 2022. Οι κάτοχοι της έκδοση δίσκου PS4 πρέπει να τοποθετούν τον δίσκο στο PS5 κάθε φορά που θέλουν να κάνουν λήψη ή να παίξουν τις ψηφιακές εκδόσεις PS5. Οι κάτοχοι ενός δίσκου παιχνιδιού PS4, που αγοράζουν την κονσόλα Ψηφιακής Έκδοσης PS5 χωρίς δίσκο, δεν θα μπορούν να πάρουν την έκδοση PS5 με τη μειωμένη τιμή Μέλη PlayStation Plus που εξασφάλισαν το UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη μέσω της συνδρομής PlayStation Plus δεν δικαιούνται την ψηφιακή αναβάθμιση PS5.