Insomniac Games: Παράθυρο κυκλοφορίας για το Marvel’s Spider-Man 2!

    Η ανάρτηση του De’Angelo Epps στο PlayStation Blog δεν περιείχε μόνο αναφορές για τους τίτλους και τα περιφερειακά που έρχονται στο οικοσύστημα του PlayStation το επόμενο έτος αλλά και ένα μήνυμα από…

    SM2-LP2023-Main
    Η ανάρτηση του De’Angelo Epps στο PlayStation Blog δεν περιείχε μόνο αναφορές για τους τίτλους και τα περιφερειακά που έρχονται στο οικοσύστημα του PlayStation το επόμενο έτος αλλά και ένα μήνυμα από τον Bryan Intihar - Creative Director της Insomniac Games.
    «Τι χρονιά ήταν για τα PlayStation Studios; Εδώ, στην Insomniac Games, νιώθουμε απόλυτο δέος για τη δουλειά των συναδέλφων μας. Συγχαρητήρια σε όλους για ένα επιτυχημένο 2022… και η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου συναρπαστική, καθώς συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε το Marvel's Spider-Man 2 για κυκλοφορία το επόμενο φθινόπωρο (2023).» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Intihar. Μετά τα γεγονότα των Marvel's Spider-Man και Marvel's Spider-Man: Miles Morales, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Peter Parker και Miles Morales είναι έτοιμο να αναλάβει δράση στο επόμενο blockbuster της Insomniac Games. Αν και υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να αποκαλυφθούν για το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των δύο προηγούμενων τίτλων, το αποτέλεσμα αναμένεται συναρπαστικό! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!