IGN: Νέα πλάνα από το gameplay του STAR WARS Jedi: Survivor™

    Νέο δείγμα από το gameplay του επερχόμενου action/adventure των Respawn Entertainment και Electronic Arts — STAR WARS Jedi: Survivor™ — εξασφάλισε το IGN First, η κυκλοφορία του οποίου έχει…

    STAR-WARS-JediS-Logo-Main
    Νέο δείγμα από το gameplay του επερχόμενου action/adventure των Respawn Entertainment και Electronic Arts — STAR WARS Jedi: Survivor™ — εξασφάλισε το IGN First, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Απριλίου.
    Με τίτλο «STAR WARS Jedi: Survivor™ Combat Stances Explained», το εν λόγω κλιπ εστιάζει στις πέντε στάσεις μάχης (Lightsaber Stances) του Jedi Cal Kestis, ο οποίος μπορεί πλέον να χειρίζεται δύο φωτόσπαθα (Twin Blades) για αποτελεσματικότερες επιθέσεις, να κάνει «Cross Guard» και να διαχειρίζεται ένα πιο αργό, μεγαλύτερο αλλά και πιο θανατηφόρο φωτόσπαθο και τέλος, να συνδυάζει το φωτόσπαθό του με κάποιο συμβατικό όπλο (Blaster). Το STAR WARS Jedi: Survivor™ συνεχίζει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του STAR WARS Jedi: Fallen Order™. Ο Cal πρέπει να μένει ένα βήμα μπροστά από την ασταμάτητη καταδίωξη της Αυτοκρατορίας, καθώς νιώθει το βάρος στις πλάτες του να βαραίνει, αφού είναι ο τελευταίος Jedi στον γαλαξία. Αξιοποιήστε δημιουργικά όλες τις ικανότητες και τα όπλα ώστε να αντιμετωπίσετε με στρατηγική ένα διευρυμένο σύνολο εχθρών. Ζυγίστε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους, καθώς αξιοποιείτε έξυπνα την εκπαίδευσή σας για να υπερνικήσετε τους αντιπάλους σας και να λύσετε τα μυστήρια που βρίσκετε στη διαδρομή. Ανεπτυγμένο από την έμπειρη ομάδα της Respawn Entertainment, το Jedi: Survivor™ εμβαθύνει σε εμβληματικές ιστορίες, κόσμους και χαρακτήρες STAR WARS, αλλά και στη συναρπαστική μάχη του Jedi: Fallen Order™. Το STAR WARS Jedi: Survivor™ θα διατεθεί για PS5™, Xbox Series X|S και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!