IGGYMOB: Overview Trailer για το καταιγιστικό Gungrave G.O.R.E!

    IGGYMOB και Prime Matter (PLAION GmbH, Embracer Group) έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Overview Trailer για τον επερχόμενο «third-person shooting meets close-range martial arts» τίτλο Gungrave G.O.R.E,…

    GGG-OT-Main
    IGGYMOB και Prime Matter (PLAION GmbH, Embracer Group) έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Overview Trailer για τον επερχόμενο «third-person shooting meets close-range martial arts» τίτλο Gungrave G.O.R.E, ο οποίος κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου!
    Στο εγγύς μέλλον, το Seed, ένα επικίνδυνο εξωγήινο ναρκωτικό επανέρχεται στην επιφάνεια και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Είσαι ο «Grave», ένας πρώην δολοφόνος της Μαφίας, που σκοτώθηκε, αναβίωσε και μετατράπηκε σε... φονικό όπλο («one-man army», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί η ομάδα ανάπτυξης της νοτιοκορεατικής IGGYMOB), σε έναν «Gunslinger of Resurrection». Χωρίς συναισθήματα, αλλά με εμμονή με την εξάλειψη του Seed και την προστασία της υιοθετημένης κόρης σου Mika, ξεκινάς μια επική αναζήτηση σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία για να πάρεις την εκδίκησή σου. Θα επικρατήσει η δικαιοσύνη ή θα πέσεις θύμα της διαφθοράς; Με σήμα κατατεθέν τα Cerberus Pistols, άπειρες σφαίρες και ένα μεταμορφώσιμο... φέρετρο (EVO-coffin) κρεμασμένο στον ώμο σου, ο «Grave» ξυπνά αναμνήσεις από τα Gungrave (2002) και Gungrave: Overdose (2004), προσκαλώντας τους παίκτες σε μια επική και συναισθηματική ιστορία εκδίκησης, αγάπης και πίστης, με περισσότερες από 12 ώρες παιχνιδιού σε Story Mode. Το Gungrave G.O.R.E κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου για PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!