Η Gearbox επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του Borderlands 4

    Η Gearbox φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της στην ανάπτυξη του επόμενου μεγάλου τίτλου «Borderlands» και για αυτό πρόσφατα έκανε γνωστό ότι θα προσλάβει 53 νέους υπαλλήλους…

    borderlands2_keyart_L_1
    Η Gearbox φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της στην ανάπτυξη του επόμενου μεγάλου τίτλου «Borderlands» και για αυτό πρόσφατα έκανε γνωστό ότι θα προσλάβει 53 νέους υπαλλήλους για το εγχείρημα. Ο CEO της εταιρείας, Randy Pitchford έκανε πρόσφατα γνωστό μέσω ενός tweet του ότι το στούντιο «is working on the big one», δήλωση που διαλύει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του franchise.

    «Ασφαλώς και δουλεύουμε σε μερικά καταπληκτικά πράγματα που, ευελπιστώ ότι θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν. Plug: αν κάποιος εκεί έξω έχει Skills-To-Pay-Bills και θέλει να συμμετάσχει στο εγχείρημα Borderlands, εργαζόμαστε πάνω στο μεγάλο :)» δήλωσε ο Randy Pitchford. H 2K Games αναλαμβάνει τον ρόλο «publisher» για το παιχνίδια και λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες του παρελθόντος, το Borderlands 4 αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store. Όσον αφορά στο παιχνίδι, γνωρίζουμε ελάχιστες λεπτομέρειες όπως ότι θα βασίζεται στην μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.