Hogwarts Legacy | Νέο State of Play στις 17 Μαρτίου!

    Aφιερωμένο στο Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games θα είναι το επόμενο State of Play της Sony Interactive Entertainment, σύμφωνα με ανακοίνωση του Chandler Wood (Community Manager, WB Games…

    Aφιερωμένο στο Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games θα είναι το επόμενο State of Play της Sony Interactive Entertainment, σύμφωνα με ανακοίνωση του Chandler Wood (Community Manager, WB Games Avalanche). 
    Η εν λόγω «Special Edition» εκπομπή έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου (23:00 τοπική) και η διάρκεια της θα αγγίζει τα 20 λεπτά, με τις Avalanche Software και Warner Bros. Games να υπόσχονται περισσότερα από 14 λεπτά gameplay - καταγεγραμμένο από το Playstation 5 - αλλά και νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του τίτλου και τον μαγικό κόσμο του Hogwarts Legacy. Όπως συνηθίζεται, το νέο State of Play θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα κανάλια του PlayStation στο YouTube και στο Twitch. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει μία ειδική ανάρτηση της Avalanche Software στο PlayStation Blog, η οποία θα προσθέσει περισσότερο «υλικό» σε αυτό που πρόκειται να δούμε το βράδυ της Πέμπτης. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!