Guerrilla Games: Cinematic Trailer για το Horizon Forbidden West™

    Μετρώντας αντίστροφα για το λανσάρισμα του Horizon Forbidden West™, Sony Interactive Entertainment και Guerrilla Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Cinematic Trailer για το πολυαναμενόμενο σίκουελ.…

    HFW-CT-Main
    Μετρώντας αντίστροφα για το λανσάρισμα του Horizon Forbidden West™, Sony Interactive Entertainment και Guerrilla Games έδωσαν στη δημοσιότητα το Cinematic Trailer για το πολυαναμενόμενο σίκουελ.
    Συντρόφευσε την Aloy καθώς αντιμετωπίζει την Forbidden West, ένα θανατηφόρο σύνορο που κρύβει μυστηριώδεις νέες απειλές. Εξερεύνησε απομακρυσμένους τόπους, πολέμησε μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές μηχανές, και συνάντησε εκπληκτικές νέες φυλές, καθώς επιστρέφεις στον μακρινό μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του Horizon. Το Horizon Forbidden West™ έρχεται στις 18 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά για PlayStation®4 και PlayStation®5, με ελληνικό μενού και υπότιτλους. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!