GTAV PS5/Xbox Series X Physical Release από τις 12 Απριλίου!

    Σύμφωνα με ανάρτηση στην ενότητα Newswire της ιστοσελίδας της Rockstar Games, οι φυσικές εκδόσεις του Grand Theft Auto V για το PS5 και τα Xbox Series X|S θα γίνουν διαθέσιμες από τις 12 Απριλίου! Με…

    GTAV-PHYL-Main
    Σύμφωνα με ανάρτηση στην ενότητα Newswire της ιστοσελίδας της Rockstar Games, οι φυσικές εκδόσεις του Grand Theft Auto V για το PS5 και τα Xbox Series X|S θα γίνουν διαθέσιμες από τις 12 Απριλίου!
    Με τις συγκεκριμένες εκδόσεις θα μπορείτε να απολαύσετε τα (αναβαθμισμένα πλέον και με νέο εξώφυλλο) μπλοκμπάστερ Grand Theft Auto V και GTA Online – τώρα με απίστευτα γραφικά, ταχύτερη φόρτωση, τρισδιάστατο ήχο και πολλά περισσότερα, μαζί με αποκλειστικό περιεχόμενο για παίκτες του GTA Online. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, μέσω του Rockstar Store, με τιμή λιανικής πώλησης €39,99 ($39.99, £34.99). [caption id="attachment_79317" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2001–2022. Rockstar Games[/caption] Από την άλλη και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εφόσον δεν έχετε... χορτάσει Los Santos και θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας με τους Franklin, Michael και Trevor, μπορείτε να αποκτήσετε τις συγκεκριμένες εκδόσεις και ψηφιακά, μέσω των PlayStation Store και Microsoft Store (από τις κονσόλες σας) έναντι €9,99 και €19,99 αντίστοιχα. Παράλληλα, όσοι παίκτες διαθέτουν ενεργή συνδρομή PlayStation Plus και είναι κάτοχοι PlayStation 5 μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την νέα standalone έκδοση του Grand Theft Auto Onlineπροσφορά θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Μαρτίου 2022 έως τις 14 Ιουνίου 2022), ενώ οι κάτοχοι Xbox Series X|S θα χρειαστεί να καταβάλλουν €9,99 επιπλέον. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!