God of War Ragnarök | Επική διαφήμιση με Ben Stiller, LeBron James και John Travolta!

    «Είτε είσαι διάσημος είτε είσαι θεός, το να είσαι γονιός είναι δύσκολο. Το καλό είναι ότι όλοι οι γονείς θα μπορέσουν να ταυτιστούν με το ταξίδι του Κράτου στο God of War Ragnarök!» Μόλις μία…

    Ben-Stiller-As-Kratos-Main
    «Είτε είσαι διάσημος είτε είσαι θεός, το να είσαι γονιός είναι δύσκολο. Το καλό είναι ότι όλοι οι γονείς θα μπορέσουν να ταυτιστούν με το ταξίδι του Κράτου στο God of War Ragnarök!»
    Μόλις μία εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου σίκουελ και η Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να... χώσει βαθιά το χέρι στην τσέπη, κυκλοφορώντας ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστές τους Ben Stiller, LeBron James και John Travolta και τα παιδιά τους. Σε ρόλο αρχηγού της συγκεκριμένης ομάδας υποστήριξης γονέων, ο Ben Stiller εξηγεί πώς η δυναμική πατέρα/γιου στο God of War Ragnarök μπορεί να μας εμπνεύσει, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι γονείς - ειδικά όταν φοράμε τη στολή του Kratos! H συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου σε PlayStation®5 και PlayStation®4. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!