God of War: Πωλήσεις ρεκόρ που ξεπέρασαν τα 3,1 εκ. τεμάχια σε 3 ημέρες!

    Με ανακοίνωση της η Sony αναφέρει πως το νέο κεφάλαιο του God of War κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις κάθε άλλο νέο τίτλο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PlayStation 4, κάνοντας πωλήσεις ρεκόρ σε…

    GOW-OG-image
    Με ανακοίνωση της η Sony αναφέρει πως το νέο κεφάλαιο του God of War κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις κάθε άλλο νέο τίτλο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PlayStation 4, κάνοντας πωλήσεις ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο το πρώτο τριήμερο διάθεσης του τίτλου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο blog του PlayStation, το διάστημα από 20 έως 22 Απριλίου το God of War πούλησε περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια αντίτυπα στην παγκόσμια αγορά. Ο Shannon Studstill, επικεφαλής του Santa Monica Studio δήλωσε τα παρακάτω:
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τα εκατομμύρια των οπαδών σε όλο τον κόσμο που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την τελευταία περιπέτεια του Kratos μαζί μας. Η υποστήριξή σας είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης και είναι ο λόγος για τον οποίο πιεζόμαστε καθημερινά τα όρια των παιχνιδιών ακόμα παραπέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Creative Director μας Cory Barlog και τον Διευθυντή Ανάπτυξης Προϊόντων Yumi Yang αλλά και ολόκληρη την εκπληκτική ομάδα μας στο Santa Monica Studio. Η πίστη στο όραμα του παιχνιδιού μας και το πάθος για την αφήγηση από όλη την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητα. Ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα για το πώς οι fans δημιουργούν νέες αναμνήσεις από τις αγαπημένες τους στιγμές στο God of War που θα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    https://www.youtube.com/watch?v=Uev7TBs1Y0A