Γιόρτασε... online στα αγαπημένα σου παιχνίδια!

    Αν είσαι gamer, σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως ακόμα και τα αγαπημένα σου online παιχνίδια «στολίζονται».   Στο Dead by Daylight οι μηχανές γεμίζουν με λαμπάκια, στο Fortnite εμφανίζονται νέοι…

    Γιόρτασε... online στα αγαπημένα σου παιχνίδια!

    Αν είσαι gamer, σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως ακόμα και τα αγαπημένα σου online παιχνίδια «στολίζονται».

     

    Στο Dead by Daylight οι μηχανές γεμίζουν με λαμπάκια, στο Fortnite εμφανίζονται νέοι χάρτες στο Creative και το νέο Warzone 2.0 υποδέχεται νέους operators. Φυσικά, σε όλα τα παιχνίδια θα βρεις και αντίστοιχα skins για να παίξεις με γιορτινή διάθεση.

     


     

    Online Παιχνίδια - Warzone 2.0

     

    Call of Duty: Warzone 2.0 – Holiday Shipment (21/12/2022 έως 04/01/2023)

     

    Το Warzone 2.0 μπορεί να είναι ακόμα «φρέσκο», αλλά δε χάνει την ευκαιρία να μπει στο πνεύμα των εορτών. Ο χάρτης Shipment θα είναι στολισμένος για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, δύο νέοι operators, οι Gaz και Klaus, μπαίνουν στη μάχη.

     

    Ο Klaus έρχεται με διάθεση Άγιου Βασίλη μιας και φοράει τον σκούφο του. Παράλληλα, διατίθεται και το bundle για τον Κινέζικο εορτασμό της νέας χρονιάς. Η Χρονιά του Κουνελιού έρχεται με το Zodiac Rabbit για τον Zimo.

     


     

    Online Παιχνίδια - Fortnite

     

    Fortnite – Winterfest 2022 (13/12/2022 – 03/01/2023)

     

    Το Winterfest επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στο Fortnite. Βρες νέα και παλιά εορταστικά skins, αλλά και cosmetics για να μπεις στο πνεύμα των εορτών. Άνοιξε το παιχνίδι καθημερινά και ξετύλιξε τα δώρα που θα βρεις στο Lodge. Περιλαμβάνει συνολικά 17 αντικείμενα, ανάμεσα σε αυτά και δύο skins. Όλα εντελώς δωρεάν! Παράλληλα, δες νέους χάρτες από τους παίκτες στο Winterfest Discover για... χειμερινές μάχες!

     


     

    Online Παιχνίδια - Dead by Daylight

     

    Dead by Daylight – Bone Chill (01/12/2022 – 04/01/2023)

     

    Ένα από τα πιο αγαπητά horror παιχνίδια, το Dead by Daylight, γιορτάζει με το Bone Chill event. Όλοι οι χάρτες του παιχνιδιού μπαίνουν σε γιορτινό πνεύμα με χριστουγεννιάτικα δέντρα και δώρα. Οι... επικίνδυνοι χιονάνθρωποι επιστρέφουν για άλλη μια φορά. Πλησίασέ τους για να μάθεις αν είναι φιλικοί ή όχι.

     

    Δεν θα μπορούσε να είναι event χωρίς νέα cosmetics. Αγαπημένοι survivors και killers μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τον David King και το The Dredge να έχουν την τιμητική τους. Τέλος, αν μπαίνεις σε καθημερινή βάση, θα δεις το advent calendar. Ποιος δεν θέλει καθημερινά μερικά bloodpoints;

     


     

    Online Παιχνίδια - League of Legends

     

    League of Legends – Winterblessed (08/12/2022 – 04/01/2023)

     

    Το δημοφιλές MOBA της Riot, League of Legends, γιορτάζει. Μόνο που αντί για το Snowdown, φέτος έρχεται το Winterblessed. To event έρχεται με το δικό του Pass, που προσφέρει orbs, emotes και άλλα! Με... "χειμωνιάτικη ευλογία" ντύνονται οι Diana, Zilean, Swain, Shaco και Zoe.

     

    Την τιμητική του έχει ο Warwick μιας έχει και Prestige Edition για το skin του. Παράλληλα, υπάρχουν ειδικές αποστολές για το ARAM, αλλά και τις αλλαγές που έρχονται σε αυτό μέσα στο επόμενο έτος!

     


     

    Online Παιχνίδια - Overwatch 2

     

    Overwatch 2 – Winter Wonderland (13/12/2022 – 04/01/2023)

     

    Το Winter Wonderland που αγαπήσαμε στο αρχικό παιχνίδι, επιστρέφει στο Overwatch 2. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφουν τα εορταστικά modes, αλλά και νέα skins. Πρωταγωνίστρια; Η Ice Queen Brigitte με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

     

    Σε συνδυασμό με τη νέα season που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, είναι η ιδανική περίοδος να «ανεβάσεις» το νέο battle pass. Και αν θες να κάνεις διάλειμμα, πήγαινε μια βόλτα από το Twitch. Τα drops με διάφορα cosmetics επέστρεψαν!

     


     

    Online Παιχνίδια - Apex Legends

     

    Apex Legends – Wintertide (06/12/2022 – 27/12/2022)

     

    Η 15η season του Apex Legends φέρνει μαζί της το Wintertide. Μέσα από το εορταστικό event, καλείσαι να συλλέξεις 24 αντικείμενα και να ξεκλειδώσεις ένα νέο Mythic Skin για την Wraith. Επιπλέον, οι Bangalore, Newcastle, Crypto και άλλοι αγαπημένοι ήρωες θα έχουν νέα χειμερινά skins.

     

    Πέρα από τα cosmetics, θα δεις και την επιστροφή του Winter Express. Τρεις ομάδες παλεύουν, ώστε να επιβιβαστούν και να κατακτήσουν το τρένο.

     


     

    Online Παιχνίδια - Valorant

     

    Valorant – 2022 Recall (14/12/2022 – 04/01/2023)

     

    Μπορεί το Valorant να ένα από τα παιχνίδια που δεν έχει ντυθεί στα λευκά, όμως φέρνει το Recall Event Pass. Γιορτάζοντας το τέλος του χρόνου, κάνε μαζί του μια ανακεφαλαίωση του έτους. Το δωρεάν πάσο φέρνει μαζί του buddies, sprays, τίτλους και player cards. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις!

     

    Παράλληλα, τρέχει XP boost όταν παίζεις με τους φίλους σου, με έως και 20% επιπλέον XP για μια ολοκληρωμένη ομάδα. Μαζί με αυτά θα βρεις και το προσωπικό Night Market να επιστρέφει με skins σε μειωμένες τιμές. Τέλος, ρίξε μια ματιά στο Swiftplay που βρίσκεται σε beta μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!

     


     

    Online Παιχνίδια - Pokemon Unite

     

    Pokemon Unite – Holiday Festivities (30/11/2022 – 25/12/2022)

     

    Και το MOBA των αγαπημένων μας Pokemon γιορτάζει! Ετοιμάσου να ρίξεις χιονόμπαλες στο Shivre City σε μία μάχη 4v4. Ολοκλήρωσε τις αποστολές και απόλαυσε νέα rewards. Επιπλέον, μέσα από τα log-in bonus θα λάβεις ένα κουτί!

     

    Μέσα σε αυτό θα βρεις ένα εορταστικό skin για το αγαπημένο σου Pokemon! Περισσότερες αμφιέσεις έχουν εμφανιστεί στο store, με το Greedent να ντύνεται... δέντρο, και το Espeon να μετατρέπεται σε στολίδι!

     


     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!