gamescom 2022: Η «καρδιά» του gaming χτυπάει στην Κολωνία!

    Η μεγαλύτερη -από πλευράς επισκεψιμότητας- εκδήλωση του κόσμου με θέμα τη διαδραστική ψυχαγωγία και διεθνή πλατφόρμα για τα νέα προϊόντα της βιομηχανίας των video games επιστρέφει μετά από δύο χρόνια…

    gamescom-2022-LM-3
    Η μεγαλύτερη -από πλευράς επισκεψιμότητας- εκδήλωση του κόσμου με θέμα τη διαδραστική ψυχαγωγία και διεθνή πλατφόρμα για τα νέα προϊόντα της βιομηχανίας των video games επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Νο. 1 εκθεσιακού οργανισμού για περίπου 25 κλάδους, Koelnmesse GmbH.
    [caption id="attachment_70074" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © gamescom, Koelnmesse GmbH[/caption] Από τις 24 έως και τις 28 Αυγούστου η «καρδιά του gaming» χτυπάει για άλλη μία φορά στην gamescom και είμαστε όλοι καλεσμένοι, για να ανακαλύψουμε τις νεότερες εξελίξεις από τις εκδηλώσεις της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης ψηφιακής ψυχαγωγίας. Η διοργανώτρια αρχή (German Games Industry Association) γνωστοποίησε ότι η φετινή έκθεση θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο - με φυσική παρουσία κοινού αλλά και με ψηφιακή κάλυψη. [gallery columns="2" size="medium" ids="86893,86889"] Δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών, η έκθεση θα διέπεται από ένα σύνολο κανόνων και μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων μερών (περιορισμένη έκδοση εισιτηρίων, βελτιωμένη διαχείριση σε ό,τι αφορά την προσέλευση, ψηφιακή εξυπηρέτηση του κοινού για την αντιμετώπιση του συνωστισμού, διαμόρφωση μεγάλων διαδρόμων κ.ά.). [caption id="attachment_86888" align="alignnone" width="800"] Photo Credit: © Plaisio Computers 2022[/caption] Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Felix Falk (Managing Director @ Game Association), η φετινή έκθεση σκοπεύει να θέσει νέα πρότυπα – σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα – μέσα από την πρωτοβουλία «gamescom goes green». Με βάση τα υπάρχοντα μέτρα, όπως τα δωρεάν εισιτήρια για τις δημόσιες συγκοινωνίες (VRS και VRR) ή το gamecom forest, η Koelnmesse και ο German Games Industry Association θέλουν να δημιουργήσουν ένα θεσμό που στο σύνολό του θα είναι κλιματικά ουδέτερος – μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα – μέσω της μείωσης, της αποφυγής, και αντιστάθμιση των εκπομπών CO2. Βραχυπρόθεσμα και ως πιλοτικό έργο, η gamescom 2022 θα γίνει ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της έκθεσης, την αυλαία θα ανοίξει παραδοσιακά το Opening Night Live του γνωστού και μη εξαιρετέου Geoff Keighley, ενώ από τις 24 του μήνα η έκθεση θα είναι ανοιχτή για επισκέπτες και επαγγελματίες του χώρου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στις 21:00 (τοπική) από το παρακάτω livestream: Το Πλαίσιο βρίσκεται ήδη στην 4η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και μέσα από το Plaisio Βlog αλλά και τους επίσημους λογαριασμούς τού στα social media θα σου μεταφέρει τα πιο καυτά νέα, φωτογραφίες, βίντεο, όλες τις εξελίξεις από τα booths της έκθεσης, καθώς και τον παλμό της γερμανικής πόλης. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!