Frontier Foundry: Story Trailer για το απόκοσμο Deliver Us Mars!

    Συνέχεια του βραβευμένου Deliver Us The Moon, το Deliver Us Mars είναι μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία! Frontier Foundry και η KeokeN…

    DuM-Main
    Συνέχεια του βραβευμένου Deliver Us The Moon, το Deliver Us Mars είναι μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία!
    Frontier Foundry και η KeokeN Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το Story Trailer του πολυαναμενόμενου action/adventure Deliver Us Mars, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023, για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και ο τίτλος προσφέρεται με έκπτωση 10%). Δέκα χρόνια μετά την αποστολή Fortuna, η ανθρωπότητα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην εξαφάνιση. Μετά από μια μυστηριώδη κλήση κινδύνου από τον πλανήτη Άρη, η νεότερη αστροναύτης της Γης, Kathy Johansson, ενώνεται με το Zephyr και το πλήρωμά του σε μια τελευταία αποστολή: να ανακτήσει τα διαστημόπλοια της αποικίας ARK που έκλεψε ο μυστηριώδης οργανισμός Outward και μαζί τους να εξασφαλίσει την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής. Επική, γεμάτη αγωνία αυτή αφήγηση, «ντυμένη» με τη μουσική του βραβευμένου συνθέτη Sander Van Zanten, και πλαισιωμένη από εκπληκτικό motion capture, εντυπωσιακά γραφικά, σκιές και αντανακλάσεις σε πραγματικό χρόνο - όλα με την υποστήριξη της Unreal Engine. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!