E3 2017 - Forza Motorsport 7: Έρχεται τον Οκτώβριο

    Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 @ 10:06 - Ένας από του καλύτερους racing τίτλους εκεί έξω είναι το Forza Motorsport και τα ξημερώματα σήμερα η Microsoft στη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την κυκλοφορία του…

    forza-motorsport-7
    Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 @ 10:06 - Ένας από του καλύτερους racing τίτλους εκεί έξω είναι το Forza Motorsport και τα ξημερώματα σήμερα η Microsoft στη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Forza Motorsport 7. Η ανακοίνωση του Forza Motorsport 7 έγινε και μαζί είδαμε και το νέο cover car του τίτλου, την ολόφρεσκια Porsche 911 GT2 RS, κάτι που τόνισε η Microsoft, μαζί με τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που θα περιλαμβάνει ο τίτλος. Έγινε λόγος για 700 αυτοκίνητα, κάτι που θα περιμένουμε ευχάριστα.
    Το video που ακολουθεί από το Forza Motorsport 7 δείχνει πλάνα από το παιχνίδι σε 4K ανάλυση στα 60 fps και μας δείχνει τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο Xbox One X μιας και εκεί θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις hardware δυνατότητες του. Φυσικά το Forza Motorsport 7 θα είναι διαθέσιμο όχι μόνο για το Xbox One X αλλά και τα Xbox One S, Xbox One και βέβαια Windows 10, ενώ θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Οκτωβρίου.