Fireshine Games: Physical Reveal Trailer για το Lies of P

    Fireshine Games και NEOWIZ ανακοίνωσαν ότι ο επερχόμενος action souls-like τίτλος Lies of P θα κυκλοφορήσει και σε φυσική (retail) έκδοση και έδωσαν στη δημοσιότητα το Physical Reveal Trailer. Τo…

    Fireshine Games και NEOWIZ ανακοίνωσαν ότι ο επερχόμενος action souls-like τίτλος Lies of P θα κυκλοφορήσει και σε φυσική (retail) έκδοση και έδωσαν στη δημοσιότητα το Physical Reveal Trailer.
    Τo λανσάρισμα της φυσικής έκδοσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την ψηφιακή έκδοση του τίτλου — τον ερχόμενο Αύγουστο — και θα είναι διαθέσιμη για PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S και Xbox One. Η Sarah Hoeksma (Marketing Director, Fireshine Games) δήλωσε ότι η Fireshine Games βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με την νοτιοκορεατική NEOWIZ για τη φυσική κυκλοφορία του Lies of P, το οποίο φιγουράρει ανάμεσα στους πλέον αναμενόμενους τίτλους για το 2023. Με φόντο την εποχή της Μπελ Επόκ, το Lies of P δίνει μια σκοτεινή τροπή στο πασίγνωστο κλασικό παραμύθι του Πινόκιο. Έχοντας αφυπνιστεί από μια μυστηριώδη φωνή, ο ήρωάς μας πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει την πόλη Krat από τις μαριονέτες που θέλουν να την αφανίσουν. Με την ιδιαίτερη καρδιά του μαθαίνει πώς να γίνει αληθινός άνθρωπος λέγοντας… ψέματα! Ο εν λόγω τίτλος ενσωματώνει ένα μοναδικό σύστημα μάχης σε συνδυασμό με τη λήψη αποφάσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό σημαίνει ότι καμία μάχη δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Αξιοποιήστε και τελειοποιήστε τη χρήση διαφόρων όπλων, της τέχνης της μυθοπλασίας και του οπλισμού λεγεώνων, για να ανακαλύψετε ποιο είναι το στυλ σας. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!