Far Cry 6 | Announcement Trailer για το Lost Between Worlds DLC!

    Δοκιμασίες ζωής και θανάτου για την πρωταγωνίστρια του Far Cry 6, Dani Rojas, η οποία στο νέο Lost Between Worlds DLC καλείται να αντιμετωπίσει απόκοσμους εχθρούς και να φέρει εις πέρας επικίνδυνες…

    LBW-LDC-FC6-Main
    Δοκιμασίες ζωής και θανάτου για την πρωταγωνίστρια του Far Cry 6, Dani Rojas, η οποία στο νέο Lost Between Worlds DLC καλείται να αντιμετωπίσει απόκοσμους εχθρούς και να φέρει εις πέρας επικίνδυνες αποστολές, προκειμένου να ξεφύγει από έναν κατακερματισμένο κόσμο και να επιστρέψει στην «κανονική» Yara!
    Εξελίσσοντας την πλοκή του Far Cry 6, το νέο Lost Between Worlds DLC της Ubisoft εισάγει τους παίκτες σε έναν πρωτόγνωρο και επικίνδυνο κόσμο, με εξωγήινες οντότητες και χωροχρονικά άλματα. Κάθε απόφαση της Dani αποκαλύπτει ένα νέο «μονοπάτι», ξεδιπλώνοντας μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές προκλήσεις. Η εν λόγω επέκταση θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Δεκεμβρίου για PS5™, PS4™, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Epic Games Store, Ubisoft Store), έναντι 19,99 €. Για τους υποψήφιους... επαναστάτες, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα ενός Free Trial (σε όλες τις συμβατές πλατφόρμες), στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και - εφόσον επιβιώσουν - να απελευθερώσουν το Isla Santuario, μεταφέροντας κανονικά την πρόοδό τους και στην ολοκληρωμένη έκδοση του τίτλου. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η προσθήκη του Completionist Aid, ένα χαρακτηριστικό που βοηθάει τους παίκτες να ανακαλύψουν κάθε μυστικό της Yara σπιθαμή προς σπιθαμή, ένα New Game+ Mode και πολλές πολλές βελτιώσεις. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!