Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Wolfenstein®: The New Order™

    Έκτη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το Wolfenstein®: The New Order™ (Machine Games/Bethesda Softworks)…

    Έκτη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το Wolfenstein®: The New Order™ (Machine Games/Bethesda Softworks) μέχρι και τις 18.00 αυτής της Τετάρτης.
    Το action/adventure FPS Wolfenstein®: The New Order™ είναι μια φανταστική ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του 1960. Τα ονόματα, οι χαρακτήρες, οι οργανώσεις, οι τοποθεσίες και τα γεγονότα είτε είναι φανταστικά είτε απεικονίζονται με φανταστικό τρόπο. Έντονο, κινηματογραφικό και με εκπληκτική λεπτομέρεια - χάρη στη μηχανή γραφικών id Tech® της id® Software, το δημιούργημα της Machine Games στέλνει παίκτες σε όλη την Ευρώπη σε μια προσωπική αποστολή να καταρρίψουν τη ναζιστική πολεμική μηχανή. Με τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας μαχητών της αντίστασης, διεισδύστε ως B.J. Blazkowicz στις πιο αυστηρά φυλασσόμενες εγκαταστάσεις τους, πολεμήστε με ναζιστικές λεγεώνες υψηλής τεχνολογίας και πάρτε τον έλεγχο των υπερ-όπλων που έχουν κατακτήσει τη γη - και όχι μόνο! Το Wolfenstein®: The New Order™ κυκλοφόρησες στις 20 Μαΐου 2014 για PS3, PS4, Windows, Xbox 360 και Xbox One . Eίναι η έβδομη κύρια κυκλοφορία στη σειρά Wolfenstein®, η οποία διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, όπου οι Ναζί κέρδισαν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!