Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Severed Steel

    Δέκατη τρίτη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το single-player FPS Severed Steel (Greylock Studio/Digerati) μέχρι και…

    Severed-Steel-Main
    Δέκατη τρίτη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το single-player FPS Severed Steel (Greylock Studio/Digerati) μέχρι και τις 18.00 αυτής της Τετάρτης. 
    Με ένα σκοτεινό ηλεκτρονικό OST και πρωταγωνίστρια την Steel, μία μονόχειρα αλλά εξαιρετικά ευκίνητη πολεμίστρια, το Severed Steel μας καλεί να φέρουμε εις πέρας επικίνδυνες αποστολές, αντιμετωπίζοντας ορδές οπλισμένων αντιπάλων. Παγιδευμένοι σε ένα φουτουριστικό (voxel) περιβάλλον, στο οποίο οι σφαίρες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ελιγμούς παρκούρ, να σκαρφαλώσουμε σε τοίχους, να ρολάρουμε, να καλυφθούμε και να αλλάξουμε όπλα - αρπάζοντάς τα από τα χέρια των νεκρών αντιπάλων μας. H δυναμική τεχνητή νοημοσύνη του τίτλου φροντίζει να αναδιαμορφώνει τις τακτικές των αντιπάλων μας, ανεβάζοντας το δείκτη δυσκολίας ενώ καταστρέφουμε τον κόσμο γύρω μας. Συνοδεύεται από έναν Level Editor για να δημιουργήσετε τα δικά σας επίπεδα και να τα μοιραστείτε με φίλους! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!