Electronic Arts: Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το STAR WARS Jedi: Survivor™

    Μέσω του λογαριασμού EA Star Wars στο Twitter, Electronic Arts, Respawn Entertainment και Lucasfilm Games ανακοίνωσαν ότι το λανσάρισμα του STAR WARS Jedi: Survivor™ μετατίθεται για τις 28 Απριλίου…

    Jedi-Survivor-Delay-2
    Μέσω του λογαριασμού EA Star Wars στο Twitter, Electronic Arts, Respawn Entertainment και Lucasfilm Games ανακοίνωσαν ότι το λανσάρισμα του STAR WARS Jedi: Survivor™ μετατίθεται για τις 28 Απριλίου του 2023.
    Ο τίτλος — σίκουελ του STAR WARS Jedi: Fallen Order™ — θα κυκλοφορούσε κανονικά στις 17 Μαρτίου, ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που υπογράφει ο Stig Asmussen (Game Director, Respawn Entertainment) και η ομάδα ανάπτυξης (Star Wars Jedi Team), απαιτούνται άλλες 6 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης, προκειμένου να διορθωθούν κάποια bugs, να βελτιωθεί η απόδοση και να μπουν οι τελευταίες πινελιές (polishing). [caption id="attachment_95107" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Electronic Arts[/caption] Το αρχικό action/adventure τρίτου προσώπου της Respawn Entertainment, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και έγινε γρήγορα ένα από τους πλέον αναγνωρισμένους τίτλους STAR WARS™ στην ιστορία της σειράς, έδωσε στους παίκτες την ευκαιρία να αναλάβουν το ρόλο του Cal Kestis. Μετά τα γεγονότα του STAR WARS™ Episode III: Revenge of the Sith και τη θανάσιμη Order 66 του Καγκελάριου Palpatine – που είχε σχεδιαστεί να καταστρέψει το τάγμα των Jedi και να ανοίξει τον δρόμο για την άνοδο της Αυτοκρατορίας. [caption id="attachment_95116" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2023 Electronic Arts[/caption] To πολυαναμενόμενο σίκουελ θα μεταφέρει τους υποψήφιους Padawans πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου – επεκτείνοντας την ιστορία του νεαρού πρωταγωνιστή, καθώς αυτός ωριμάζει και επιβιώνει κατά τη διάρκεια σκοτεινών εποχών. To STAR WARS Jedi: Survivor™ θα κυκλοφορήσει για PS5™, Xbox Series X|S και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!