Ε3 2017 - Gameplay από το πρώτο DLC του The Legend of Zelda: Breath of Wild

    Δείγματα gameplay από το πρώτο DLC του Expansion Pass του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Master Trials, παρουσιάστηκαν στο Nintendo Treehouse.  Το DLC (Pack 1) του Breath of the Wild θα…

    Zelda_DLC_1

    Δείγματα gameplay από το πρώτο DLC του Expansion Pass του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Master Trials, παρουσιάστηκαν στο Nintendo Treehouse

    Το DLC (Pack 1) του Breath of the Wild θα περιλαμβάνει αρκετές νέες προκλήσεις και προσθήκες, μεταξύ των οποίων τα Trial of the Sword (room-based combat arena), Master Mode, Hero’s Path (χάρτης με τις αναζητήσεις και τις μάχες σου στο χάρτη), Travel Medallion, μία Korok Mask και οκτώ νέες πανοπλίες.

    Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τα νέα Hero’s Path και Trial of the Sword modes, οι δοκιμασίες των οποίων ξεκλειδώνουν τις εντυπωσιακές δυνάμεις του Master Sword (σε Master Mode).

    Το Master Trials DLC Pack 1 θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και Wii U στις 30 Ιουνίου, ενώ το The Champion’s Ballad (δεύτερο DLC του Expansion Pass) θα διατεθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, κατά την περίοδο των εορτών. Το συνολικό κόστος του Expansion Pass (το οποίο δίνει πρόσβαση και στα δύο πακέτα επέκτασης) ανέρχεται σε €19.99.