Dying Light 2: Stay Human | Ντεμπούτο με 266.000+ παίκτες!

    Εξαιρετικό εμπορικό λανσάρισμα για το Dying Light 2: Stay Human, το οποίο σύμφωνα με στοιχεία του SteamDB κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 266.000 παίκτες (all-time peak), ξεπερνώντας κατά 5 φορές το…

    DLSH-Launch-2
    Εξαιρετικό εμπορικό λανσάρισμα για το Dying Light 2: Stay Human, το οποίο σύμφωνα με στοιχεία του SteamDB κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 266.000 παίκτες (all-time peak), ξεπερνώντας κατά 5 φορές το ρεκόρ του πρώτου Dying Light!
    Συγκεκριμένα, ο νέος aRPG survival horror τίτλος της Techland -  συνέχεια του πρώτου ομώνυμου τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 2015 - κατάφερε να συγκεντρώσει 266.815 ταυτόχρονους (concurrent) παίκτες μέσα σε τρεις ημέρες. Σύμφωνα με το πολωνικό στούντιο ο χρόνος που θα χρειαστούν ένας παίκτης για να το ολοκληρώσει στο 100% αγγίζει τις 500 ώρες - δηλαδή όσο θα χρειαζόταν για να περπατήσει από την Βαρσοβία μέχρι την Μαδρίτη. Προφανώς, οι 500 ώρες δεν αφορούν το βασικό παιχνίδι και τα side missions, αλλά το να κατορθώσει να ολοκληρώσει όλα τις αποστολές (quests), όλα τα πιθανά σενάρια (endings) και να εξερευνήσει κάθε σπιθαμή του τεράστιου αυτού μεταποκαλυπτικού κόσμου. Τα νούμερα αυτά το τοποθετούν στην κορυφαία πεντάδα των πιο πολυπαιγμένων (κατά την παρούσα χρονική στιγμή) τίτλων, μαζί με τα Counter-Strike: Global Offensive, PUBG: BATTLEGROUNDS και Apex Legends. [caption id="attachment_77034" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: Dying Light® 2 © Techland S.A.[/caption] Στο Dying Light 2: Stay Human η επιβίωση συναντά την περιπέτεια δράσης καθώς προσπαθείς να επιβιώσεις σε έναν αφιλόξενο, μεταποκαλυπτικό κόσμο. Οι αντιμαχόμενες παρατάξεις κατά μήκος της Villedor δεν είναι ο μόνος εχθρός – ο ιός έχει μετατρέψει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε τέρατα. Είσαι ο Aiden Caldwell (Jonah Scott), ένας μολυσμένος επιζών. Η εξαιρετική ευελιξία σου και οι σκληρές δεξιότητες μάχης σε καθιστούν ισχυρό σύμμαχο και πολύτιμο πρόσωπο σε αυτόν τον επικίνδυνο κόσμο. Μπορείς να πετύχεις πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να καταφέρει. Μπορείς να μπεις σε μέρη που κανένας άλλος δεν τολμά... [caption id="attachment_77035" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: Dying Light® 2 © Techland S.A.[/caption] Χάρη στις μοναδικές σου ικανότητες, έχεις τη δύναμη να φέρεις την αλλαγή σε αυτήν τη μητρόπολη που παρακμάζει. Βασανισμένος από μνήμες που δεν μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις, επιχειρείς να μάθεις την αλήθεια – και καταλήγεις σε μία εμπόλεμη ζώνη. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PlayStation 4, PlayStation 5, κονσόλες Xbox και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!