Disco Elysium: The Final Cut, έρχεται για PC και κονσόλες!

    Την κυκλοφορία του Disco Elysium: The Final Cut, η οποία σηματοδοτεί τον ερχομό του πολυβραβευμένου τίτλου στις κονσόλες, ανακοίνωσε η ZA/UM κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2020!   Έχοντας ήδη…

    DETFC-Main
    Την κυκλοφορία του Disco Elysium: The Final Cut, η οποία σηματοδοτεί τον ερχομό του πολυβραβευμένου τίτλου στις κονσόλες, ανακοίνωσε η ZA/UM κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2020!   Έχοντας ήδη κατακτήσει τρία BAFTA Games Awards (Narrative, Debut Game, Music), το isometric/detective RPG του εσθονικού στούντιο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021 για PlayStation 5 και PlayStation 4, αλλά και ως δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους του τίτλου σε PC/Mac. To καλοκαίρι του ίδιου έτους θα διατεθούν και οι εκδόσεις για Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Παράλληλα, το The Final Cut θα γίνει διαθέσιμο μέσω Steam, GOG, The App Store, Epic Games Store και Google Stadia. Η εν λόγω αναβαθμισμένη έκδοση θα προσφέρει:
    • Νέα Political Vision Quests
    • Πληρέστερο voice acting
    • Βελτιστοποιημένο playability
    • Βελτιστοποιημένο role-playing
    • Μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων
    Τέλος, για τους «σκληροπυρηνικούς» οπαδούς του Disco Elysium, η αμερικανική iam8bit ανακοίνωσε μία εντυπωσιακή Collector’s Edition (PS5, Xbox, Switch), η οποία περιλαμβάνει μία φιγούρα Mind Totem, ένα σκληρόδετο Art Book 150+ σελίδων, φυσική (region free) κόπια του τίτλου με διπλό εξώφυλλο και χάρτη του District of Martinaise - όλα σε ένα πολυτελές κουτί "Layers of the Id".