Crytek: Επίσημη ανακοίνωση και Teaser Trailer για το Crysis 4!

    Με αναρτήση του στο επίσημο blog της εταιρείας, ο Avni Yerli (Διευθύνων Σύμβουλος της Crytek) επιβεβαίωσε πως το γερμανικό στούντιο έχει ήδη αρχίσει την ανάπτυξη του Crysis 4, δίνοντας παράλληλα στη…

    CRYSIS4-Main
    Με αναρτήση του στο επίσημο blog της εταιρείας, ο Avni Yerli (Διευθύνων Σύμβουλος της Crytek) επιβεβαίωσε πως το γερμανικό στούντιο έχει ήδη αρχίσει την ανάπτυξη του Crysis 4, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα και το πρώτο (Working Title) Teaser Trailer!
    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που σας μεταφέρουμε αυτά τα νέα και πραγματικά ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μας περιμένει.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Yerli, διαβεβαιώνοντας την κοινότητα ότι το επόμενο κεφάλαιο του franchise θα ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες της. «Καθώς η ανάπτυξη προχωρά, θα δημοσιεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν μπορούμε. Ωστόσο, στο μεταξύ, να ξέρετε ότι η αφοσιωμένη και ταλαντούχα ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να σας φέρει ένα πραγματικά shooter επόμενης γενιάς.» Βασισμένο στην εντυπωσιακή CryEngine, το πρώτο Crysis κυκλοφόρησε από την Crytek (μέσω της Electronic Arts) τον Νοέμβριο του 2007 και λόγω των υψηλών του απαιτήσεων αποτέλεσε σημείο αναφοράς (benchmark) για όλα τα gaming PCs της εποχής – εξού και η φράση «But Can It Run Crysis?». [caption id="attachment_71211" align="alignnone" width="770"] Image Credit: © 2021 CRYTEK GMBH[/caption] Tο 2008 η γερμανική εταιρεία κυκλοφόρησε το Crysis Warhead, ένα stand-alone expansion του αρχικού τίτλου, το 2011 έφερε στην αγορά το Crysis 2 και δύο χρόνια αργότερα το Crysis 3. Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός σκληροτράχηλου και άρτια εκπαιδευμένου στρατιώτη, οι παίχτες καλούνταν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα μισθοφόρων από την Βόρεια Κορέα – καθώς και εξωγήινους εισβολείς – χρησιμοποιώντας μια τεχνολογικά εξελιγμένη στολή (Νanosuit), με τη βοήθεια της οποίας αποκτούσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις. Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς δεν είναι άλλη από την Crysis Remastered Trilogy (περιλαμβάνει τα single-player remastered campaigns των θρυλικών Crysis, Crysis 2 και Crysis 3) η οποία κυκλοφορεί για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC, με τους βελτιστοποιημένους τίτλους να προσφέρονται υπό τη μορφή «all-in-one bundle» αλλά και μεμονωμένα. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!