Co-op Gameplay Trailer για το «υπερφυσικό» Evil West!

    Μπότες, σπιρούνια και... βαμπίρ: το πολλά υποσχόμενο third-person shooter κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου και ενώ όλος ο πλανήτης «χορεύει» στο ρυθμό του God of War Ragnarök, Flying Wild Hog και Focus…

    EvilWest-OCO-Main
    Μπότες, σπιρούνια και... βαμπίρ: το πολλά υποσχόμενο third-person shooter κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου και ενώ όλος ο πλανήτης «χορεύει» στο ρυθμό του God of War Ragnarök, Flying Wild Hog και Focus Home Entertainment παρουσιάζουν ένα νέο Co-op Gameplay Trailer!
    Ετοιμάσου για μια νέα, σκοτεινή «Wild West Superhero» περιπέτεια που προσφέρει εκρηκτικές μάχες και τρόμο, στην προσπάθειά σου να εξοντώσεις τα βαμπίρ και να σώσεις τις Ηνωμένες Πολιτείες, με ξεχωριστό στυλ! Αν και σχεδιασμένο ως ένα story-driven action/adventure για... μοναχικούς καβαλάρηδες, το Evil West σου επιτρέπει να περάσεις ποιοτικό χρόνο με κάποιο φίλο, ενεργοποιώντας το online co-op mode. Μπορείς να τον «φιλοξενήσεις» σε ένα τμήμα του ταξιδιού σου ή να αναλάβετε όλες τις αποστολές παρέα, εξαπολύοντας θανατηφόρα combos και ανατινάζοντας τρομακτικά τέρατα εις διπλούν. «Twice-the-fun, twice-the-style» που λένε και στην Άγρια Δύση! Το Evil West κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου του 2022 σε PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!