CD PROJEKT RED | The Witcher: Υπό ανάπτυξη ο επόμενος τίτλος της σειράς!

    Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση (συνοδευόμενη από το ανάλογο teaser) η CD PROJEKT RED γνωστοποίησε ότι ο επόμενος τίτλος της δημοφιλούς σειράς «The Witcher» έχει ήδη ξεκινήσει! Με τη φράση «A New…

    TheWitcher-New-Saga-Main
    Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση (συνοδευόμενη από το ανάλογο teaser) η CD PROJEKT RED γνωστοποίησε ότι ο επόμενος τίτλος της δημοφιλούς σειράς «The Witcher» έχει ήδη ξεκινήσει!
    Με τη φράση «A New Saga Begins», η οποία σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το franchise, η πολωνική εταιρεία επιβεβαίωσε την αρχή μίας νέας, μακροχρόνιας τεχνολογικής συνεργασίας με την Epic Games, καθώς και τη μετάβαση στην πρωτοποριακή Unreal Engine 5 της τελευταίας. Επίσης, υπογράμμισε ότι η REDengine, η αποκλειστική μηχανή γραφικών στην οποία βασίζεται το Cyberpunk 2077, θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των μελλοντικών επεκτάσεων του τίτλου. [caption id="attachment_78709" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2021 CD PROJEKT S.A.[/caption] «Θα συνεργαστούμε στενά με τους προγραμματιστές της Epic Games, με πρωταρχικό στόχο να βοηθήσουμε στην παραμετροποίηση της μηχανής γραφικών (Unreal Engine 5) για τη δημιουργία νέων εμπειριών ανοιχτού κόσμου.» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της CD PROJEKT RED - χωρίς να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το χρονικό πλαίσιο ή τις πλατφόρμες για τις οποίες προορίζεται ο νέος τίτλος. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!