Capcom: Τα Resident Evil 2, 3 και 7 ερχόνται σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S

    Και οι τρεις τίτλοι θα αναβαθμιστούν - προσφέροντας ray tracing, υψηλότερο frame rate και τρισδιάστατο ήχο - ενώ οι κάτοχοι PlayStation 5 θα μπορούν να απολαύσουν gameplay με απτική ανάδραση μέσω του…

    Resi-NGU-Main
    Και οι τρεις τίτλοι θα αναβαθμιστούν - προσφέροντας ray tracing, υψηλότερο frame rate και τρισδιάστατο ήχο - ενώ οι κάτοχοι PlayStation 5 θα μπορούν να απολαύσουν gameplay με απτική ανάδραση μέσω του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™.
    Με σχετικό tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Resident Evil, η Capcom ανακοίνωσε πως τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7: Biohazard θα «εμπλουτιστούν» ανάλογα και να δοθούν δωρεάν σε όσους διαθέτουν ήδη τις αντίστοιχες εκδόσεις προηγούμενης γενιάς (PS4 και Xbox One) εντός του 2022, ενώ για τους κατόχους PC η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί μέσω upgrade patch. Το Resident Evil 7: Biohazard αντιπροσώπευε μια νέα αρχή για τη σειρά όταν κυκλοφόρησε το 2017, λόγω της προοπτικής 1ου προσώπου και της ανανεωμένης RE Engine. Τα Resident Evil 2 και 3 ήταν ριμέικ των κλασικών τίτλων του PlayStation, ακολουθώντας τους αγαπημένους ήρωες της σειράς, Leon Kennedy και Jill Valentine, με μία 3ου προσώπου over-the-shoulder προοπτική. Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Capcom δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο αυτές οι αναβαθμισμένες εκδόσεις θα είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζήσετε τρία από τα καλύτερα survival horror games της σειράς! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!