Cabined Accounts: Δέσμευση για ασφαλέστερο παιχνίδι από την Epic Games!

    Ξεκινώντας από σήμερα, η Epic Games θα ξεκινήσει το ρολάρισμα των Cabined Accounts, λογαριασμούς νέου τύπου που παρέχουν μια προσαρμοσμένη και ασφαλέστερη gaming εμπειρία για παίκτες νεότερης ηλικίας…

    EGS-CA-1
    Ξεκινώντας από σήμερα, η Epic Games θα ξεκινήσει το ρολάρισμα των Cabined Accounts, λογαριασμούς νέου τύπου που παρέχουν μια προσαρμοσμένη και ασφαλέστερη gaming εμπειρία για παίκτες νεότερης ηλικίας που χρησιμοποιούν το Store ή τον επίσημο Launcher, διατηρώντας παράλληλα πρόσβαση σε αγαπημένα παιχνίδια όπως το Fortnite, το Fall Guys και το Rocket League.
    Πως λειτουργούν τα Cabined Accounts: οι παίκτες σε όλο τον κόσμο θα δουν ένα one-time αίτημα για την ηλικία τους όταν συνδεθούν στο Epic Games Store ή στα παιχνίδια που έχουν προμηθευτεί μέσω αυτού. [caption id="attachment_92683" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022, Epic Games[/caption] Όταν ένας ανήλικος παίκτης συνδέεται στο Epic Games Store ή στον Epic Games Launcher θα του ζητηθεί να καταχωρήσει το email του γονέα ή του κηδεμόνα του για να ξεκινήσει η διαδικασία της γονικής συναίνεσης (Parental Controls). Η εν λόγω γονική συναίνεση θα είναι απαραίτητη για πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της πλατφόρμας, όπως:
    • Επικοινωνία με άλλους παίκτες χρησιμοποιώντας φωνητική συνομιλία ή συνομιλία κειμένου (Text Chat)
    • Αγορά αντικειμένων με χρήματα (Epic Wallet)
    • Λήψη παιχνιδιών που δεν ανήκουν στην Epic Games
    • Προτάσεις βασισμένες σε προηγούμενη δραστηριότητα
    • Μάρκετινγκ μέσω email ή ειδοποιήσεις (Push Notifications)
    • Συναλλαγές στο Rocket League
    • Σύνδεση των λογαριασμών χρηστών τους με εφαρμογές ή/και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
    • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων που βασίζεται σε SMS
    Παράλληλα, οι ανήλικοι παίκτες θα μπορούν να πλοηγούνται στον Launcher του Epic Game Store και στη βιβλιοθήκη τους, αλλά οι παραπάνω δυνατότητες θα είναι περιορισμένες μέχρι να τους δοθεί άδεια από τον κηδεμόνα τους. Δες ακόμα: Ασφαλές gaming με τη διαβάθμιση PEGI! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!