Blizzard: Ημερομηνία διεξαγωγής για την Open Beta του Diablo® IV

    Με σχετική ανακοίνωση της Blizzard Entertainment στο Twitter και ένα νέο Opening In-Game Cinematic γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής για το πολυαναμενόμενο Diablo® IV. Συγκεκριμένα, για όσους…

    DiabloIV-OB-Main
    Με σχετική ανακοίνωση της Blizzard Entertainment στο Twitter και ένα νέο Opening In-Game Cinematic γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής για το πολυαναμενόμενο Diablo® IV.
    Συγκεκριμένα, για όσους έχουν προχωρήσει σε προπαραγγελία του τίτλου, η Open Beta του Diablo® IV θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου, ενώ για τους υπόλοιπους θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου. Σύμφωνα με ανάρτηση στο επίσημο newsroom της Blizzard, η δοκιμαστική περίοδος θα προσφέρει μία γερή δόση από το Campaign, παρέχοντας πρόσβαση στο Prologue και στο πρώτο μέρος (Act Ι) του παιχνιδιού. Η πρώτη περιοχή — «Fractured Peaks» — θα είναι πλήρως εξερευνήσιμη και θα σας επιτρέψει να τεμαχίσετε αρκετούς δαίμονες. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να φτάσει μέχρι το Level 25. Αφήστε το σημάδι σας στο Sanctuary «καθαρίζοντας» μπουντρούμια από κολασμένες ορδές, ολοκληρώνοντας ενδιαφέρουσες αποστολές που προσφέρονται απλόχερα από τους ντόπιους και συγκεντρώνοντας πολύτιμα λάφυρα. Μιας και πρόκειται για Open Beta είναι πιθανό να συναντήσετε προβλήματα σύνδεσης με τους servers, bugs ή θέματα σχετικά με την απόδοση του τίτλου. Οι developers θα συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να βελτιώσουν περαιτέρω το Diablo® IV πριν από την επίσημη κυκλοφορία του για PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, στις 6 Ιουνίου του 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!