Bethesda Softworks: Official Story Trailer για το Redfall

    Bethesda Softworks και Arkane Austin έδωσαν στη δημοσιότητα το Official Story Trailer του Redfall, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για την πλοκή του πολυαναμενόμενου single-player/multiplayer open-world…

    RFAO-OST-Main
    Bethesda Softworks και Arkane Austin έδωσαν στη δημοσιότητα το Official Story Trailer του Redfall, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για την πλοκή του πολυαναμενόμενου single-player/multiplayer open-world FPS!
    Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων, οι οποίοι έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Από πού προήλθαν όμως αυτά τα πλάσματα; Ανατρέξτε στην σκοτεινή ιστορία της μοχθηρής εταιρείας που δημιούργησε αυτά τα τέρατα και αναμετρηθείτε με τους τρομακτικά ισχυρούς βρικόλακες που κάποιοι από τους επιζώντες λατρεύουν ως θεούς... Το Redfall αναμειγνύει απρόσκοπτα επιλογές για παιχνίδι για έναν και για πολλούς παίκτες, επιτρέποντας στον παίκτη να μπει στο σκοτάδι μόνος ή να συνεργαστεί με έως τρεις φίλους για συνεργασία τεσσάρων παικτών. Οι συμπαίκτες μπορεί να δοκιμάσουν ήρωες με διαφορετικό εξοπλισμό και να συνδυάζουν τις δυνάμεις τους για να τα βγάλουν πέρα με τις λεγεώνες των βαμπίρ και τους μανιακούς ακολούθους τους. Το Redfall θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox Series X|S και PC στις 2 Μαΐου του 2023, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!