Bethesda: Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Starfield

    Με ένα νέο Official Launch Date Announcement Trailer και τον Todd Howard (Director/Executive Producer, Bethesda Game Studios) σε ρόλο παρουσιαστή, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε τη νέα και τελική…

    Με ένα νέο Official Launch Date Announcement Trailer και τον Todd Howard (Director/Executive Producer, Bethesda Game Studios) σε ρόλο παρουσιαστή, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε τη νέα και τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο Sci-Fi aRPG Starfield.
    Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, στο σύντομο κλιπ (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) περιέχονται «φρέσκα» πλάνα από το gameplay του single player τίτλου, καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον Howard, χωρίς να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για τους λόγους που οδήγησαν στην τελευταία καθυστέρηση (αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο). Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή μίας ειδικής παρουσίασης — ένα Starfield Direct όπως ονομάζεται — η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11 Ιουνίου του 2023 (πριν από την εβδομάδα της E3), μετά από το πρόσφατα επιβεβαιωμένο Xbox Games Showcase της Microsoft Από τους δημιουργούς των The Elder Scrolls V: Skyrim και Fallout, αυτό το Sci-Fi aRPG επόμενης γενιάς εκτυλίσσεται σε ένα νέο «σύμπαν» (είναι ο πρώτος νέος κόσμος της Bethesda Game Studios μετά από 25 χρόνια), επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν μοναδικούς χαρακτήρες και να ταξιδέψουν στα άστρα. Το Starfield θα κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά σε κονσόλες Xbox Series X|S και Windows PCs (Steam) στις 6 Σεπτεμβρίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!